Kādu "vampīru diētu" ievēro Džoana Kolinsa?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Dīva, seriāla “Dinastija” zvaigzne Džoana Kolinsa (90), demonstrējot savu jauneklīgo izskatu uz skatuves "Emmy" balvas ceremonijā, atstāj savus fanus neticībā. Kādu "vampīru diētu" viņa ievēro?

Džoana Kolinsa, kāpjot uz skatuves, lai pasniegtu  balvu "Emmy" ceremonijā, izskatījās sensacionāli! 90 gadus vecā aktrise žilbināja gaiši zilā, spīguļiem rotātā kleitā ar tai piemeklētiem operas cimdiem.  Skatoties uz Džoanu, neticas, ka elegantajai dāmai jau apritējuši 90 gadu. Sociālajos tīklos daudzi ir izbrīnīti: "Kādu vampīra diētu viņa ievēro?", "Viņa nenoveco kopš 1979. gada!" 

Foto: Reuters/ScanPix

Iespējams pie vainas ir viņas mīļotais vīrs Persijs Gibsons (58), ar kuru viņa bija ieradusies kopā. 

Džoana savā pēdējā grāmatā "Behind The Shoulder Pads" Persiju dēvē par “labāko mīļāko, kāds man jebkad bijis”.

Persijis, ar kuru viņa apprecējās 2002. gadā, ir pēdējais Kolinsas mīļāko rindā - viņas romantikas vēsture ir praktiski visas Holivudas vēsture.

​Bet, ja runājam par diētām, - Džoanas uzturā ir ļoti daudz gaļas un dārzeņu, bet viņa nemaz neēd saldumus. Ir kāds Džoanas ēšanas triks:

"Kad jums ir 50 gadu - ēdiet pusi no tā, ko ēdāt 25 gados, bet, kad jau 75, - pusi no tā, ko ēdāt 50 gados. Es nodzīvošu līdz 100 gadiem, un es jums saku: rūpējieties par savu ādu!"

Ja nepieciešams ātri notievēt, aktrise iesaka pāris dienu ēst vārītas olas un brokoļus. "Neieturiet diētu, vienkārši ēdiet mazāk. Nekad nedzeriet krāna ūdeni. Ja jums ir jānomet daži kilogrami - trīs dienas ēdiet vārītas olas un brokoļus. Vingrojiet nedaudz. Es to ienīstu, bet tas ir jādara," iesaka aktrise.

Džoana Kolinsa ar vīru Persiju
Džoana Kolinsa ar vīru Persiju Foto: AFP/SCANPIX

Aktrise neslēpj, ka reiz ir injicējusi arī botoksu. "Neesmu gūlusies zem naža. Pirms vairākiem gadiem es lietoju botoksu, bet man tas noriebās. Es esmu aktrise, man ir jābūt sejas izteiksmei!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu