Video Medija sižetā par nelegālo imigrāciju ASV parādās arī kāda sieviete, kas krūmos izmet Latvijas Republikas dokumentus (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Medija sižetā par nelegālo imigrāciju ASV parādās arī kāda sieviete, kas krūmos izmet Latvijas Republikas dokumentus.
Medija sižetā par nelegālo imigrāciju ASV parādās arī kāda sieviete, kas krūmos izmet Latvijas Republikas dokumentus. Foto: Ekrānuzņēmums no "Youtube" video

Amerikas Savienoto Valstu televīzijas kanāla CBS raidījuma "60 minutes" sižetā par nelegālajiem migrantiem uz Meksikas-ASV robežas parādās arī kāda sieviete, kas īsu mirkli pirms nelegālas iekļūšanas ASV teritorijā krūmos izmet Latvijas Republikas pases un personas apliecību.

Pērn iekļūšana ASV no Meksikas teritorijas tika liegta vairāk nekā divarpus miljoniem nelegālo migrantu, visstraujāk ir pieaudzis ķīniešu nelegālo migrantu skaits.

Sižeta uzņemšanas laikā, kas notika četras dienas, caur caurumu žogā uz Meksikas-ASV robežas valstī nelegāli iekļuva vairāk nekā 600 migranti, turklāt par robežšķērsošanas kontroli atbildīgās personas pat necentās viņus aizturēt.

Raidījuma vadītāja norāda, ka filmēšanas grupa sastapusies ar migrantiem no Indijas, Vjetnamas, Afganistānas un citām valstīm.

Vienā no brīžiem, kad kamera pievēršas vietai, caur kuru nelegālie migranti iekļūst ASV, redzams, kā kāda sieviete īsu mirkli pirms robežas šķērsošanas krūmos izmet Latvijas Republikas pases un personas apliecību.

Portāls TVNET ir sazinājies ar ĀM, lai noskaidrotu, cik Latvijas pilsoņu pēdējā laikā ir mēģinājuši nelegāli iekļūt ASV. 

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu