NOSKATIES Raidījums: Drīzumā tiks publicēts jauns saraksts ar uzņēmumiem, kas turpina eksportēt uz Krieviju un Baltkrieviju (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: rawpixel.com/shutterstock

Jau tuvākajās dienās plašāka sabiedrība atkal uzzinās to uzņēmumu sarakstu, kas joprojām turpina eksportēt uz Krieviju un Baltkrieviju. Šādu iniciatīvu virza Ekonomikas ministrija, tai ir arī Tirdzniecības un rūpniecības kameras atbalsts, vēsta televīzijas kanāla TV3 raidījums "TV3 ziņas".

Ir arī uzņēmumi, kas turpina tirgoties ar Krieviju un Baltkrieviju, taču to neafišē, tāpēc Ekonomikas ministrija iecerējusi atkal publiskot sarakstu ar tiem komersantiem, kas eksportē uz Krieviju un Baltkrieviju.

Pērnvasar gan šāda saraksta publiskošana piedzīvoja neveiksmi, jo apkopojumā bija viss 2022. gads. Tieši tādēļ tajā parādījās arī sabiedrībā ļoti zināmi uzņēmumi, kas pārtrauca sadarbību pēc Krievijas pilna mēroga iebrukuma un arī palīdzēja Ukrainai.

Mācība tagad ir gūta, būšot aktuālais saraksts, kā arī iespēja uzņēmumiem sarakstam pievienot savu skaidrojumu par situāciju.

Saraksta publiskošana sagaidāma jau tuvākajās dienās.

Plašāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "TV3 ziņas" sižetā! 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu