Noskaties "Volkswagen T-Cross" sola brangāku bāzes aprīkojumu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mazās klases krosoveri "Volkswagen T-Cross" kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdoti 5437 eksemplāros. Jaunā modeļu gada "T-Cross", ko drīzumā varēsiet iepazīt raidījuma "TV Autoziņas" testā, ir ieguvis vairākus būtiskus uzlabojumus.

Tajā skaitā ietilpst - izteiksmīgāku dizainu, atjauninātu salonu ar augstākas kvalitātes materiāliem, jaunākās paaudzes informācijas un izklaides sistēmu un jaunus LED priekšējos lukturus.

No ārpuses atjaunotais "T-Cross" atpazīstams pēc priekšpuses un aizmugures jaunā dizaina ar jauniem LED priekšējiem lukturiem, LED dienas gaitas gaismām, kas "T-Cross" integrētas pirmo reizi, un LED aizmugurējo lukturu kopām.

Šie elementi ir iekļauti standarta komplektācijā, savukārt IQ.LIGHT LED matrix priekšējie lukturi ir pieejami papildu aprīkojumā. Šie lukturi pirmo reizi bija pieejami "Touareg" modelī.

Jaunais "T-Cross" Latvijā pieejams ar trīs turbo benzīna dzinējiem (TSI) ar jaudu no 95 līdz 150 ZS. "T-Cross" tiek piedāvāts gan ar manuālo, gan automātisko pārnesumkārbu.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu