Noskaties Ģimene iegādājas auto ar svaigu apskati. Beigās atklājas, ka spēkratam ir 23 bojājumi (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Svetlanas ģimene nolēma iegādāties lielāku otro ģimenes auto un internetā noskatīja piemērotu variantu - "KIA Sportage" ar aptuveni 300 000 kilometru nobraukumu. Tiesa, atklājies, ka auto nav tajā labākajā tehniskajā stāvoklī, vēsta raidījums "Bez tabu".

Saticies ar pārdevēju, sievietes vīrs ar automašīnu izbraucis, viss esot apmierinājis, tādēļ puses nolēmušas sazināties vakarā, kad spēkratu būs apskatījuši vēl divi pircēji.

Tā kā citiem intereses spēkratu iegādāties nebija, ģimene atkārtoti tikās ar pārdevēju. "Pārdevējs stāstīja, ka ar mašīnu braukusi viņa mamma, tādēļ īpaši rūpīgi sekojis līdzi automašīnas tehniskajam stāvoklim," raidījumam stāsta Svetlana. Vīrs vēlreiz izbraucis ar mašīnu, un puses vienojušās par cenu – 3280 eiro. Ģimene spēkratu pirms tam nav nogādājusi servisā, jo automašīna pirms 11 dienām ieguvusi atļauju gadu piedalīties satiksmē.

Pirmās divas nedēļas spēkrats kalpojis labi, taču tad pēkšņi noticis kas tāds, ko neviens negaidīja, - spēkratam braukšanas laikā pazuda bremzes. Ģimene izsauca evakuatoru un nogādāja mašīnu autoservisā.

Ģimene spēkratu nogādājusi uz atkārtotu tehnisko apskati. Tur konstatētais sievieti pamatīgi pārsteidzis – mašīnai konstatēti 23 bojājumi, ar to kategoriski aizliegts piedalīties satiksmē.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu