Pirms divdesmit gadiem cilvēki arī mēdza ik pēc pāris gadiem nākt klajā ar arvien jaunām sazvērestības teorijām? Man šķiet, ka nē, bet ļoti iespējams, ka tolaik vienkārši vairāk interesēja visādas jauniešu lietas, nevis alternatīvi apdāvinātu cilvēku neracionālās bailes. Laiks gājis uz priekšu, un tagad mani interesē arī tās. Protams, tikai tīri profesionāli. Trenējos diagnožu noteikšanā.

Kāds no jums vēl atceras par 5G tīklu, kuru ja ne gluži vairums, tad noteikti arvien lielāks daudzums no mums nu jau lieto ikdienās savos mobilajos telefonus un rūteros? Ir sajūta, ka diskusijas par to bija pirms kādiem simts gadiem. Tā palikusi kā tāda silta atmiņa no laikam pirms vispasaules pandēmijas un krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā.

Patiesībā sliktais 5G starojums bija, kā nu kuram – lielākā dzīves problēma vai objekts ierēkšanai –, pirms apaļiem nieka pieciem gadiem. Burtiski nupat. Jā, tikai pirms pieciem gadiem kāda vietējā mūziķe Ieva (vārds mainīts no Agnese) sociālajos tīklos dalījās ar ierakstu par to, kā 5G izraisījis bērniem vēzi.

Jo kurš gan nezina, ka 5G tīkls izstaro kodolradiāciju un vēzi. Vispirms no šīs radiācijas bija jāizmirst visai Zemes bišu populācijai. Bez tās, protams, neviens pats augs vairs nespēs apputeksnēties, kā rezultātā pāris gadu laikā izzudīs visa flora kā tāda. Tas nekas, ka 5G starojums ir mazāk kaitīgs par dienas gaismu. Kā redzams, Zeme ir izbeigusies, civilizācija vairs neeksistē, es šo nerakstu un jūs to nelasāt.

Ne mazāk jauks bija un joprojām ir iespaidīgais satraukums par debesīs izkaisītajām ķīmiskajām trasēm. Jūs taču zināt – tās ir tās līnijas, kas paliek gaisā pēc tam, kad pāri lidojošās lidmašīnas izkaisa pār zemeslodi ķimikālijas.

Par to, kas tieši un kāpēc tiek kaisīts, vienprātības nav pat starp pašiem rūdītākajiem zinātājiem. Tomēr visspilgtāk tiek iezīmētas divas versijas – Eiropas iedzīvotāju sterilizācija, lai mūsu vietā pēc tam varētu ievest arābu musulmaņus, vai arī visas pasaules vīriešu padarīšana par gejiem, kas pilnībā apturētu bērnu dzimšanu pasaulē.

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X