VIDEO "Tas nu gadījumā, ja menti aptur." Atklāj jaunu informāciju par jaunieti, kurš Tīnūžos iejoņoja ar 240 km/h (5)

Papildināts 22:26, 20. marts, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
"Tas nu gadījumā, ja menti aptur." Atklāj jaunu informāciju par jaunieti, kurš Tīnūžos iejoņoja ar 240 km/h
"Tas nu gadījumā, ja menti aptur." Atklāj jaunu informāciju par jaunieti, kurš Tīnūžos iejoņoja ar 240 km/h Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Otrdien, 19. martā, pārgalvīgi jaunieši Tīnūžos iejoņoja ar 240 km/h un par mata tiesu izvairījās no traģēdijas. Televīzijas kanāla TV3 raidījums "Degpunktā" bēdīgi slavenā spēkrata vadītāja sociālajos tīklos uzgājis arī citus video, kas uzņemti pie automašīnas stūres. "Tas nu gadījumā, ja menti aptur, lai var atpirkties. Vienmēr jābūt līdzi kukulim," tā kādā video, rokā turot lielu naudas summu, saka jaunietis.

Sociālajos medijos strauji bēdīgo slavu guvušo video, šķiet, filmējis pats šoferis, kura slava pilsētā nav ne par kripatu labāka.

Audi vadītāja un pasažieru identitāti jau izdevies noskaidrot, ko noteikti veicinājis fakts, ka teju katrs trešais Tīnūžu iedzīvotājs uzreiz atpazīst pārgalvīgo šoferi.

"Viņš no bērnības tāds ir... Bet manējie arī dauzās," stāsta kāda iedzīvotāja, kura arī piebilst: "Puikas paliek puikas, bet tas, ko viņš tagad darīja, tas jau iet pāri visām normas robežām."

TVNET jau vēstīja, ka otrdien, 19. martā, pārgalvīgi jaunieši Tīnūžos iejoņoja ar 240 km/h un par mata tiesu izvairījās no traģēdijas.

Video redzams, kā jaunieši gandrīz saskrienas ar pretī braucošu kravas auto, pēdējā mirklī pavirzoties nostāk. Vienā brīdī auto arī īslaicīgi nobrauc no ceļa, pēc tam šoferis sāk braukt lēnāk.

Pēc tam "Audi" ir apstājies un, pēc balsīm spriežot, jauni vīrieši pārrunā notikušo braucienu. Automobilim no bremzēm kūp dūmi, un filmētājs pamana, iespējams, brauciena laikā gūtu nelielu skrāpējumu uz labā sānu spoguļa.

Plašāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Degpunktā" sižetā! 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu