"Opis atnāca pakaļ?" Edgars Pujāts pastāsta, kā ir kļūt par tēvu 52 gadu vecumā

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zilonis studijā

Aktieris Edgars Pujāts savos 52 gados nu ir sešu bērnu tēvs. Kā ir aprūpēt tik lielu saimi un vai aktieris jau izsenis bija plānojis tik kuplu ģimeni?

Aktiera Edgara Pujāta dēli no pirmās laulības jau ir pieauguši – Kristaps (31) un Madars (25). Bet otrajā laulībā Pujāts kļuvis par tēti vēl četriem bērniem. Rojam Kristeram (6), Markam Eliotam (4), Elodiai Greisai (2), Kajam Eidenam (drīz 1).

Kā sarunu šovā "Zilonis studijā" atklāj Edgars Pujāts, tik kuplu ģimeni viņš speciāli plānojis nebija. Jāņem vērā, ka Edgara otrā sieva, salīdzinot ar pašu, ir gados jauna. “Līdz ar to ģimeni veidojām gandrīz no jauna. Nāca pasaulē vēl četri bērni,” stāsta Edgars.

Aktieris saka – dzīve ar sešiem bērniem nav viegla. "Tā ir liela atbildība man un arī jaunajai māmiņai. Tā ir abpusēja lieta, jo es apzinos, ka man sevi ir jātur formā, jo negribas, lai, man aizejot uz bērnudārzu, bērniņiem saka: "Opis atnāca pakaļ?” 

Kad pasaulē nāca aktiera jaunākā atvase, pašam bija 52 gadi. Un, šajā vecumā kļūstot par tēti, Edgaram ir arī nelielas bažas. "Domājot par nākotni, piezogas vīzijas, jo es ar savu raksturu, trakošanu, vētraino dzīves uztveri – visādā ziņā – domāju arī par naudas pelnīšanu.

Protams, uzskati ir dažādi un katrs saliks plauktiņos, kādos gribēs, kāpēc tik normālā vecumā vēl laiž pasaulē bērniņus, bet tas lai paliek starp mani un manu sieviņu.

Bet vienu es varu teikt – es arvien biežāk par šo jautājumu domāju, jo būs ļoti jāsaspringst, jo teātris ir tāds… [..] Bet es domāju, ka risinājumu vienmēr varu atrast,” saka Pujāts un piebilst – spēka kaulos vēl ir gana.

Vairāk video skaties te. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu