Liepājā sāk piedāvāt "Bolt" koplietošanas automašīnas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Koplietošanas platforma "Bolt" no šodienas Liepājā sākusi piedāvāt automašīnu koplietošanas pakalpojumu "Bolt Drive", informēja "Bolt" pārstāvji.

Automašīnas varēs iznomāt, izmantojot lietotni "Bolt", kurā kartē būs iespējams redzēt tuvākos transportlīdzekļus un rezervēt vēlamo.

Kompānijā informē, ka "Bolt Drive" auto koplietošanas pakalpojums būs pieejams visā Liepājas teritorijā, tostarp Karostā, Jaunliepājā, Vecliepājā, kā arī pie slimnīcas un lidostas. Tālākais punkts, kur varēs pabeigt braucienu, būs Grobiņa.

Koplietošanai kompānija piedāvās automašīnas "Toyota Yaris", "Hyundai Bayon","Škoda Fabia", "Audi A3", "Toyota Corolla", "Peugeot 208", "Toyota CH-R", "Audi Q2", "Peugeot 2008" un citas.

Brauciena cena būs atkarīga no brauciena ilguma un nobrauktā attāluma - no 0,13 eiro par minūti un 0,25 eiro par kilometru.

Tādējādi Liepāja būs desmitā pilsēta Latvijā, kurā būs pieejams "Bolt Drive" pakalpojums.

Jau ziņots, ka "Bolt" 2013.gadā Igaunijā izveidoja Markuss Villigs, kuram pašlaik kompānijas kapitālā pieder 17,05%. Grupu veido vairāki desmiti uzņēmumu, kuru māteskompānija "Bolt Technology" ir visu "Bolt" lietotņu intelektuālā īpašuma turētāja. Lielāko daļu izpētes un izstrādes darba saistībā ar intelektuālo īpašumu notiek Igaunijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu