Pleibojs palielinājis savu pēcpusi par prieku savām 5 sievām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: @arthurourso/Instagram

Brazīliešu modelis Artūrs Urso paziņojis, ka viņam veikta dibena palielināšanas procedūra, lai iepriecinātu savas daudzās sievas. Brazīlietis esot "precējies" ar piecām sievietēm.

Viens no modeļa Artūra Urso 204 000 sekotājiem "Instagram" uzdeva viņam jautājumu, vai viņš ir apmierināts ar savu ķermeni.

Modelis atbildēja: "Man ļoti patīk tas, ko redzu spogulī, bet es vienmēr domāju par uzlabojumiem. Man nesen dibenā iešpricēja botoksu."

Artūrs piebilda: "Tas joprojām ir tabu vīriešu vidū, bet es vēlējos panākt skaistāku apjomu un to sasniedzu."

Modelis apgalvoja, ka arī sievas bija ieinteresētas viņa dibena tvirtumā. Viņš teica: "Kad kāds no mums vēlas kaut ko mainīt savā izskatā, mēs to izrunājam, lai uzzinātu viens otra viedokli. Mums tā ir ierasts. Viņas visas bez izņēmuma bija par manu lēmumu. Kuram gan nepatīk stingrāks, gludāks un skaistāks dibens?"

Foto: @arthurourso/Instagram

Sēžamvietas harmonizēšanu, kā mēdz dēvēt dibena uzlabošanas procedūru, biežāk veic pacientēm sievietēm, taču pēdējā laikā arī vīriešu vidū pieaudzis pieprasījums pēc šīs procedūras. Iespējams gan uzlabot dibena kontūru, gan padarīt to lielāku un tvirtāku.

Modelis saka: "Manuprāt, katrs šaubās par savu izskatu un domā, vai kaut ko nevajadzētu mainīt šeit vai tur."

Modelis Artūrs Urso ar savu sieviešu kompāniju ir tāda kā Brazīlijas atbilde Amerikai, kur daudzsievības ideju līdz pēdējam elpas vilcienam uzturēja Hjū Hefners ar savu "Playboy" zaķu impēriju.

Modelis Artūrs Urso Brazīlijā kļuva plaši pazīstams pēc tam, kad sāka dalīties ar fotogrāfijām, kurā redzams ar savām astoņām "sievām". Laiku pa laikam dažas sievietes viņa mājsaimniecībā mainās, jo ne visas tiek galā ar poliamorijas izaicinājumiem. Šobrīd modelis ar lielisko dibenu dzīvo kopā ar piecām sievietēm un ar ģimenes dzīves ainām bieži dalās "Instagram".

Foto: @arthurourso/Instagram
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu