VIDEO Veikala apmeklējums ģimenei Jelgavas novadā beidzas ar apsūdzībām zādzībā (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Aprīļa sākumā Laimdota kopā ar vīru Viesturu un četrgadīgo mazmeitu vietējā veikaliņā Nākotnē, Jelgavas novadā piedzīvoja visai nepatīkamu incidentu. Kāds, vīrietis, kurš izskatījies pēc veikala darbinieka, Viesturu vainojis veikala apzagšanā, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Vispirms veikalā iegājusi Laimdota ar mazbērnu. Viesturs devies abus meklēt pēc tam, kad vairs nevarēja sagaidīt.

Svešais vīrietis Viesturu lūdzis apstāties brīdī, kad visi devās ārā no veikala. Viesturs norāda, ka svešinieks viņam rupji licis netuvoties veikalam, citādāk būšot sekas. 

Laimdotai bijis bail, ka konflikts beigsies ar kautiņu, taču agresīvais vīrietis iegājis atpakaļ veikalā. Policijai darbinieks rupjo attieksmi noliedzis. 

Veikala vadītāja norāda, ka tas ir atvērts tikai trīs mēnešus, tāpēc vēl nav uzstādītas videonovērošanas kameras. Viņa norāda, ka rupjais vīrietis nav bijis veikala darbinieks. 

"Vīriešu starpā izcēlās konflikts, kura laikā viens no viņiem otram draudēja nodarīt miesas bojājumus. Par notikušo Valsts policijā sākts administratīvā pārkāpuma process, tāpat ir noskaidrota vainīgā persona un notikušā liecinieki. Tiek skaidroti notikušā apstākļi, un vainīgā persona tiks saukta pie atbildības," komentē Valsts policija.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu