Pandēmija beigusies, bet Putins joprojām baidās no Covid-19 (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas diktators Vladimirs Putins joprojām baidās no Covid-19, neskatoties uz to, ka koronavīrusa pandēmijas ierobežošanas pasākumi Krievijā tika atcelti pirms gandrīz diviem gadiem, vēsta neatkarīgais Krievijas medijs “The Moscow Times”.

Visiem viesiem, kas uzaicināti uz 7.maijā paredzēto Putina inaugurāciju prezidenta amatā, dienu pirms pasākuma būs obligāti jāveic Covid-19 tests.

Par nepieciešamību veikt polimerāzes ķēdes reakcijas (PĶR) testus pavēstīja Krievijas Federācijas padomes konstitucionālās likumdošanas komitejas priekšsēdētājs Andrejs Klišass.

“Mums inaugurācija 7. datumā. Būs informācija testēšanas jautājumā. Standarta procedūra, kas jāveic 6. datumā,” Klišass norādīja Krievijas propagandas aģentūrai TASS.

Paziņojumu par nepieciešamību veikt Covid-19 testus kopā ar ielūgumu uz inaugurāciju saņēmuši vairāki Krievijas reģionu gubernatori. Iepriekš par nepieciešamību pirms inaugurācijas veikts PĶR testus sūdzējās arī vairāki Valsts domes deputāti, kuri pat vēl nebija saņēmuši oficiālus ielūgumus uz šo pasākumu.

Par “mūžīgo” nereti dēvētais Putins prezidenta amatā tiks inaugurēts jau piekto reizi.

Nav šaubu, ka pēdējās “vēlēšanas”, kurās Putins saņēma 87% balsu, bija safabricētas.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu