Dāvanu medības: TOP 7 dāvanas absolventiem

Egoiste
Foto: Shutterstock

Kādiem no mums šis vasaras sākums būs īpašs, jo ar skolas beigšanu jaunā cilvēka dzīvē iezīmēsies pavisam jauns dzīves posms! Tāpēc, turpinot rubriku "Dāvanu medības", šoreiz devāmies meklēt TOP 7 dāvanu idejas tieši skolu beidzējiem jeb absolventiem. Sadarbībā ar iepirkšanās centru "Origo" piedāvājam 7 lieliskas apsveikumu idejas, kā iepriecināt jaunieti un arī iedvesmot jauniem dzīves mērķiem!

Atmiņu glabātuve

Mums dzīvē ir tik daudz brīžu, kurus tik ļoti gribas saglabāt atmiņā. Paturēt uz mūžu - cieši, cieši sirsniņā. Un jāsaka, ka aizvien nav izgudrots lieliskāks atmiņu liecinieks par klasisku foto! Momentfoto "Instax MINI" fotokamera, kas jaunieti noteikti uzrunās ar savu dzīvespriecīgo krāsu un rotaļīgo dizainu, būs lielisks sabiedrotais viņa priecīgajos un arī aizkustinošos notikumos. Un, kas būtiski, – uz bilžuku nenāksies ilgi gaidīt, kā arī uz tā var arī uzrakstīt datumu vai sirsnīgu novēlējumu. Veikalos atrodami arī speciāli fotoalbumi, kas kalpos par izcilu atmiņu glabātuvi, bet radošākajiem ir iespēja izveidot pašiem savu atmiņu grāmatu, kurā bildītes var ielīmēt ar dekoratīvām līmlentēm un dažādi apdarināt. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Meklē "FOTOGRĀFIJA", "RD Electronics" veikalos. 

Grāmatas, kas kalpos par tramplīnu!

Ja absolventam mīļa ir lasīšana, noteikti laba doma būs dāvāt noderīgu lasāmvielu tālākā dzīves ceļā. Vairākas grāmatas skolēnam atgādinās pavisam vienkāršas patiesības, kas var līdzēt ceļā uz labklājību un spodrināt veiksmi nākamās profesijas izvēlē. Grāmatas atklās praktiskas stratēģijas, kuras iemācīs, kā tieši veidot un ieviest jaunus ieradumus un pilnveidot sīkas ikdienas darbības, kas ļauj sasniegt ievērojamus rezultātus. Intelektuāla, gudra un noteikti noderīga dāvana! Turklāt izmanto iespēju pakonsultēties ar pārdevējiem grāmatnīcā – tur strādā cilvēki īstajā vietā un ieteiks labāko!

Meklē "Jāņa Rozes" veikalos.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Smaržas, kas radīs pašpārliecinātību ne tikai izlaiduma ballē

"Paco Rabanne" smaržu līnija "Fame", kas radīta gan jauniem džentlmeņiem, gan lēdijām, rada jaunu, negaidītu un uzmanību piesaistošu jaunās paaudzes tēlu. Mūžīga elegance, rotaļīgums, nedaudz eksotikas un pašpārliecinātība ir tas, ar ko asociējas smaržas un kas nepieciešams, lai absolvents stalti dotos tālākos dzīves izaicinājumos. Kā jau liecina "Paco Rabanne" smaržu "Fame" nosaukums, šis aromāts ir radīts slavai un uzmanībai. Turklāt amizantais smaržu flakona dizains noteikti liks pasmaidīt dāvanas saņēmējam. Dāvā neatvairāmu šarmu, kas noderēs jau izlaiduma ballē!

Meklē "Douglas" veikalos.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Klasiska vērtība – uzticams darbarīks

Dāvana, kas nav lēta, bet tomēr viena no noderīgākajām, absolventam būs jauns portatīvais dators. Šajā laikmetā bez datora nav iespējams pilnvērtīgi mācīties, tāpēc tas ir viens no galvenajiem audzēkņa instrumentiem. Mēs šoreiz izvēlējāmies vidēja budžeta datoru, kas jaunieti uzrunās ar skārienjutīgo ekrānu un "jogas" plastiku – spēt atliekties pat uz otru pusi. Šai dāvanai noteikti var apvienoties vairāki radinieki un ģimenes draugi, turklāt vienmēr iespējams paņemt preci uz nomaksu. 

Meklē "Euronics" veikalos.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Talismans vai nozīmīgu dzīves brīžu liecinieks

Tehnoloģiju laikmetā mums aizvien retāk sanāk ko uzrakstīt ar roku, tomēr ir pētījumi, kas apgalvo, ka rakstīšana ar roku uztur tonusā mūsu smadzenes un trenē koncentrēšanos. Ideja – uzdāvini absolventam skaistu un smalku rakstāmrīku, no kura tās īpašnieks nevarēs atraut aci. Smalkā kastīte ļaus šo pildspalvu glabāt goda vietā un ņemt talkā, kad būs jāraksta kas īpašs. Galu galā, iespējams, tā kalpos par talismanu nākamajos eksāmenos. Bet, ja māņticība nav tik tuva, tā lieliski var papildināt radošos pateicības žurnālus rūpēm par savu fizisko un mentālo labklājību. Tas ir vienkāršs veids, kā uzlabot savu pašsajūtu un kopējo dzīves kvalitāti. Un tas aizņem tikai dažas minūtes tava laika!

Meklē "Jāņa Rozes" veikalos. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mūzika - tava personības ikdiena 

Jaunieši mīl mūziku, jo tā ir iespējams rast ne tikai sevī enerģiju vai mieru, bet arī atrast savu neatkārtojamo personību. Tāpēc, ja, ir iespēja, ir svarīgi viņus atbalstīt šajā ceļā. Melomānam izvēlies īpaša dizaina austiņas, kas kalpos arī par stilīgu aksesuāru, bet sportiskajiem jauniešiem noteikti prieku sagādās tieši sportam piemērotas bezvadu austiņas. Absolventiem, kuriem patīk uzturēties draugu kompānijā, doties pārgājienos vai laivu braucienos, šī mazā pārnēsājamā tumbiņa būs "labākais draugs". 

Meklē "Euronics" veikalos.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Stilīgs laika uzraugs!

Jaunībā laiks skrien tik ātri. Te tik ballīte sākās, bet jau vecāki zvana, ka laiks doties mājās. Lai vēlamā disciplīna valdītu ik uz soļa, skolas beidzējam vērts uzdāvināt skaistu rokaspulksteni. Un te nu opcijām nav robežu – sākot no klasiska, teju, rotaslietai līdzīga, līdz pulkstenim jauna gadžeta izskatā. 

Meklē "Euronics" un "Given" veikalos.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Prieks dāvāt – prieks saņemt!

Raksts tapis sadarbībā ar t/c"Origo".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu