Pieredzes12. aprīlis1Ēdamais zelts, īsta putnu ligzda, melnais arbūzs. Ko vēl tu noteikti neesi ēdis?
Receptes.lv2022. gada 28. decembris"Michelin" par 150 000 eiro analizēs gastronomijas potenciālu LatvijāPapildināts
Receptes.lv2022. gada 1. decembrisKuldīgā ziemu svinēs ar restorānu nedēļu un gaismas spēlēm rumbāNo 5. līdz 11. decembrim
Klik2022. gada 27. septembris2Viesmīlības jomas uzņēmumiem jāizvērtē, vai nav izdevīgāk ziemas sezonā nestrādāt
Nozares2022. gada 10. septembris"Nesanāks", "neizdosies", "maksimums pusgads". Trīs stāsti no Daugavpils, kas apklusināja skeptiķus
Latvijā2022. gada 30. jūnijsRestorāna "Čarlstons" īpašniekam pasludināts tiesiskās aizsardzības process
Receptes.lv2022. gada 7. marts10 ieradumi, no kuriem atbrīvoties, ja izvēlies pasūtīt maltīti "drive-in"
Sejas.lv2022. gada 16. janvāris7Vien pusgadu pēc atklāšanas slēgta olimpiskā čempiona Agņa Čavara burgernīca
Nozares2021. gada 10. novembris4Ekonomists: Šajā pandēmijas vilnī pieauguši Latvijas iedzīvotāju tēriņi ārvalstīs
Nozares2021. gada 20. septembris32Viesnīcu un restorānu asociācija aicina ieviest stingrākus nosacījumus nevakcinētajiem
Latvijā2021. gada 18. septembris8Pilnībā vakcinēti darbinieki ir mazākajai daļai no ēdināšanas nozarē strādājošo uzņēmumu
Latvijā2021. gada 11. jūnijsArī Viesnīcu un restorānu asociācija pieprasa atlikt nodokļu reformas īstenošanu
Sejas.lv2021. gada 3. jūnijs1Video Pavārs Lauris Aleksejevs pamatīgi iznerrojis kolēģi Raimondu Zommeru
Latvijā2021. gada 28. maijsRestorānu biedrība pozitīvi vērtē lēmumu pagarināt terašu darba laiku līdz pusnaktij
Klik2021. gada 23. maijsKarstākie jaunumi vasaras ēdienkartē. Ko piedāvā 13 gleznainas Rīgas terases?
Latvijā2021. gada 7. maijs9Par spīti nemīlīgajiem laikapstākļiem, rīdzinieki izmanto iespēju pusdienot āra terasēs
Nozares2021. gada 6. maijsRestorānu biedrība: Lēmums par terašu atvēršanu būs katra paša biznesa izšķiršanās