«airBaltic» uzsāk lidojumus no Rīgas uz Katāniju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Latvijas lidsabiedrība «airBaltic» šodien, 2017.gada 11.maijā, uzsākusi tiešos lidojumus jaunā maršrutā no Rīgas uz Katāniju. Šis maršruts piedāvā ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem no Itālijas un Baltijas valstīm, portālam «Apollo» ziņo lidsabiedrība.

«airBaltic» maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: «Mēs esam priecīgi pievienot Katāniju mūsu vasaras sezonas maršrutu kartei un piedāvāt vēl vienu saulainu galamērķi ar ērtiem savienojumiem. Katānija ir otrā lielākā pilsēta Sicīlijā, kas savukārt ir lielākā sala Vidusjūrā un lieliska vieta vasaras brīvdienām.»

Lidsabiedrība no Rīgas uz Katāniju lidojumus veic reizi nedēļā. Lidojuma ilgums ir trīs stundas un 30 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 99 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Jau ziņots, ka «airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. «airBaltic» piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu