Foto: Sibillas Šlēgelmilhas spilgtais ceļojums uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No privātā arhīva

No 14. aprīļa TV ekrānos skatāms ceļojuma šovs «Zvaigznes ceļo», kura pirmajā sērijā ar iespaidiem ceļojumā uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem dalīsies «Playground» rīkotāja un ceļotāja Sibilla Šlēgelmilha. 

Eksotiskā un krāsainā ceļojumā uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem (AAE) devusies «Playground» rīkotāja un ceļotāja Sibilla Šlēgelmilha, kura paviesojusies piecos emirātos, kas ietver Abu Dabi iepazīšanu no senatnes līdz mūsdienām, slavenās, sestās pasaulē lielākās Šeiha Zaīda mošejas apmeklējumu, vecās un jaunās Dubaijas apmeklējumu, kur bez augstākās ēkas Burj Khalifa apmeklējuma nekādi nevar iztikt.

Tāpat Sibilla izpētīja, kur aug dateles, cik liela tirgošanās notiek arābu tirgos – gan augļu, gan paklāju, kā arī slavenajā Dubaijas tirgū. Sibilla tērpusies arī zeltā un parandžā, un, protams, devās ekstrēmā izbraucienā pa tuksnesi ar džipu, kurā bija sakāpusi visa filmēšanas grupa.

Siltās saules stari, makšķerēšana, mežonīga pludmale un Indijas okeāns ievilināja uz brīdi arī Omānā. Ceļojuma noslēgumā snorkelēšana Fudžeiras emirātā, ieskats globālā vispasaules ciemā Global Village un Sardžas emirāta vēstures skatupunkti, kas noslēdzās ar uguņošanu.

Vienā sērijā kompakts ieskats, ko redzēt AAE, kāda izskatās valsts, kura ir tikai 45 gadus veca un uzbūvēta tuksnesī.

Vilinošus ceļojumu maršrutus iespējams iepazīt kopā ar raidījumu «Zvaigznes ceļo» no 14.aprīļa piektdienās plkst. 18:00 TV3.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu