Ceļotājs Pēteris Lapiņš: Aizgāju no darba un ar mugursomu devos ceļojumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/lapinshpecis/

Piedzīvojumu meklētājs Pēteris Lapiņš sarunā ar raidījumi «Kivi» pastāstījis par to, kā vienu dienu nolēmis aiziet no darba un doties ceļojumā uz nenoteiktu laiku.

Pēteris pats sevi, kā arī viņa draugi viņu raksturo kā enerģisku cilvēku, tomēr kādā brīdī šī enerģija sākusi izsīkt. Cenšoties izprast enerģijas trūkumu, Pēteris kādu dienu nolēma priekšniekam aizsūtīt ziņu, ka ir jātiekas, lai parunātu. Viņš aizgāja no darba, nopirka biļeti un uz nenoteiktu laiku devās prom no Latvijas.

Lai arī vairāki cilvēki centās viņu atrunāt, Pēteris devās ceļojumā uz Āziju. Intervijā viņš stāsta par saviem piedzīvojumiem Bangkokā, starpgadījumiem un izjūtām.

Viņš ceļoja, lai iepazītu vietējos iedzīvotājus un izzinātu viņu kultūru. Tāpat Pēteris meklēja vietas, kuras nav iecienījuši tūristi, savukārt viņa mīļākais galamērķis līdz šim bijis Taizeme.

Par saviem piedzīvojumiem ceļojuma laikā Pēteris vēstīja arī sociālajā vietnē «Instagram».

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu