Foto: Vīrietis, kurš kļuva par miljonāru, ceļojot pa pasauli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Pēdējā laikā medijos arvien vairāk parādās veiksmes stāsti par cilvēkiem, kuri pametuši savus darbus birojos, un sākuši pelnīt naudu, ceļojot pa pasauli. Arī šis stāsts nav izņēmums!

33 gadus vecais Džonijs Vards (Johnny Ward) pirms vairākiem gadiem pameta savu darbu un ar mugursomu uz pleciem sāka ceļot pa pasauli. Par saviem ikdienas piedzīvojumiem Džonijs vēstīja privātā blogā, taču šobrīd, pateicoties reklāmām blogā, kas kļuva ļoti populārs, viņš nopelnījis 1,5 miljonus sterliņu mārciņu (1,7 miljoni eiro).

«Man vajadzēja tikai pamest savu īsto un vienīgo darbu Sidnejā, Austrālijā, lai sāktu aizraujošu ceļojumu pa pasauli un kļūtu par blogeri,» notikušo atceras Džonijs.

Kādu dienu viņš noslēdza darījumu ar kādu reklāmdevēju, kura dēļ Džonijs šobrīd ir kļuvis par miljonāru.

Vards piedzima Īrijas pilsētā Golvejā, taču vēlāk pārcēlās uz dzīvi Ziemeļīrijas daļā. Bērnībā Džonija ģimene nevarēja atļauties dažādus eksotiskus ceļojumus pa pasauli, ziņo Lielbritānijas medijs «Daily Mail».

«Kad uzsāku savu ceļojumu blogu, pelnīju apmēram septiņus tūkstošus ASV dolāru mēnesī, tāpēc atvēru vēl dažus blogus, noalgoju rakstniekus un drīz vien sāku pelnīt 50 tūkstošus ASV dolāru mēnesī,» stāsta ceļotājs.

Šobrīd Džonijs katrā pasaules valstī ir bijis vismaz vienu reizi. Vienas no viņa mīļākajām vietām ir Maurīcija un Rietumāfrika. Viņš stāsta, ka draudzīgākie cilvēki pasaulē dzīvo Alžīrijā, Irānā un Filipīnās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu