Ja vēlies kļūt par iluzionistu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pecoli

Svētdien, 25. janvārī, plkst. 14.00 Pecoli privātajā iluzionisma teātrī Mārupē notiks jaunāko Iluzionisma interesentu — jauniešu (no 11 gadiem) reģistrācija Baltijas Iluzionistu biedrībā A.M.B.E.R., ko Pecoli nodibināja 2008. gada 3. aprīlī, un tā ir pirmā Iluzionistu biedrība Latvijas vēsturē.

Nozīmīgs ir arī fakts, ka no I.B.M. (Internacionālā Magu brālība — viena no senākajām iluzionistu biedrībām pasaulē) Pecoli saņēmuši apstiprinājumu, ka ikviens A.M.B.E.R. biedrības biedrs kļūst arī par I.B.M. biedru, kas Baltijas valstīs notiek pirmo reizi. Interesantais ir arī tas, ka šoreiz pasākumā savus priekšnesumus rādīs visi jaunie talanti, un tādu Latvijā un Baltijas valstīs kļūst aizvien vairāk.

Pasākumā uzstāsies arī jaunā Lietuvas zvaigzne Mantas Wizard, kas ir arī A.M.B.E.R. biedrs un nesen saņēma «Grand Prix» Starptautiskajā Iluzionisma konkursā Prāgā.

Jaunos biedrības biedrus sveiks arī Lietuvas Iluzionistu kluba viceprezidents Arvīds Stonis, kas Lietuvā ir skatītāju iemīļots mākslinieks.

Cilvēku interese par trikiem strauji palielinās.

www.magicshop.lv

Aicinām pieteikties iluzionisma interesentus, kā arī dažādu plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus.

Ja ir konkrēta interese iestāties biedrībā, rakstiet e-pastu, un Jums tiks nosūtīta informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu