«airBaltic» uzsākusi iekšzemes lidojumus no Rīgas uz Liepāju

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "airBaltic" publicitātes foto.

Latvijas lidsabiedrība airBaltic otrdien, 16.maijā uzsāka iekšzemes lidojumus no Rīgas uz Liepāju. Jaunais maršruts piedāvā ērtus lidojumus uz Baltijas jūras krasta pilsētu ceļotājiem no 60 airBaltic galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, Tuvajos Austrumos un NVS valstīs, portāls «Apollo» uzzināja lidsabiedrībā. 

«Mēs esam patiesi priecīgi uzsākt iekšzemes lidojumus, kas savieno Rīgu ar Liepāju. Šis jaunais maršruts starp galvaspilsētu un Latvijā trešo lielāko pilsētu ir arī nozīmīgs faktors Kurzemes un Lietuvas ziemeļrietumu reģiona ekonomikas un tūrisma attīstībai, kā arī papildina jau esošos aviosavienojumus ar Palangu,» saka «airBaltic» izpilddirektors Martins Gauss.

«Regulāro lidojumu atjaunošanu no Liepājas lidostas es saskatu kā vēl vienu nozīmīgu soli, veidojot Liepāju par mūsdienīgu, eiropeisku un starptautiski atpazīstamu pilsētu. Tas dos jaunu impulsu ne tikai tūrisma un viesmīlības sektora attīstībai, bet veicinās jaunu ieceru īstenošanos arī uzņēmējdarbībā, loģistikā, investoru piesaistē un citās nozarēs. Turklāt esmu pārliecināts, ka ne tikai Liepājai, bet visam Kurzemes reģionam,» uzsvēra Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks.

«airBaltic» no Rīgas uz Liepāju lidojumus veic trīs reizes nedēļā ar «Bombardier Q400 NextGen» lidmašīnu. Lidojums ilgst 40 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 15 eiro, ieskaitot lidostas nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, «airBaltic» piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu