Visvairāk vietnē «Instagram» ievietotā viesnīca atrodas Maldīvu salās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/anantarakihavah

Saskaņā ar žurnāla «Luxury Travel Advisor» datiem, Instagram vietnē visbiežāk ievietotā viesnīca atrodas Maldīvu salās.

Neskatoties uz neseno vardarbību un ārkārtas stāvokli Indijas okeāna arhipelāgā, šo titulu ieguva viesnīca «Anantara Kihavah Maldives Villas».

Tā piedāvā 80 privātu baseinu villas, no kurām dažas atrodas ūdenī uz salas, citas privātā pludmalē.

Viesi ir aicināti snorkelēt pa UNESCO Pasaules biosfēras rezervāta visdārgākajiem rifiem, kā arī pusdienot kādā no četriem restorāniem, izmantojot «zemūdens ēdamistabas pieredzi».

«Zemūdens restorāns bārs uz ūdens, observatorija un nakts debesu skatu klājs palīdz viesnīcai kļūt par elpu aizgrābjošu īpašumu, ko cilvēki labprāt fotografē un ievieto savos sociālajos tīklos,» stāsta viesnīcas sabiedrisko attiecību un komunikācijas direktors Karls Vebsters.

«Tai tiešām piemīt tas «wow» faktors,» atzīst viesnīcas pārstāvis.

Dubultais numuriņš viesnīcā maksā, sākot ar 1348 eiro par nakti, iekļaujot brokastis, bet ne citas maltītes. Turklāt viesiem ir pienākums no starptautiskās lidostas «paņemt» kūrorta lidmašīnu, kas izmaksā 920,4 eiro, ja tiek dalīta ar kādu, vai 12 892 eiro, ja ir ekskluzīvi tikai jums.

Kūrorts ir 30 minūšu lidojuma attālumā no Maldīvijas galvaspilsētas Males. Taču Ārlietu birojs brīdina par iespējamiem pret valdību vērstiem protestiem pilsētā un citur. Vairāki opozīcijas politiķi cietuši no politiskiem satricinājumiem pēdējā mēneša laikā.

Otrajā vietā žurnāls ierindoja «Ritz-Carlton» kūrortu Ubudā, Bali. Trešajā vietā - «Viceroy Los Cabos» Sanhosē del Kabo netālu no Baja pussalas Meksikas dienvidrietumos. Pēdējā topa četriniekā ir cita Meksikas viesnīca «Matilda» Sanmigelā de Aljende ziemeļrietumos no Mehiko.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu