Foto: Par jaunāko interneta zvaigzni kļuvis bezspalvains trusis

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Par jaunāko interneta zvaigzni kļuvis kāds bezspalvains trusis, kurš dzīvo Viktorijas štatā Austrālijā. Dzīvnieka ķermeni tikai vietām klāj balta spalva, ziņo aģentūra «Caters News Agency».

Divus mēnešus jaunais trusis piedzimis bez spalvas uz ķermeņa retu ģenētisku traucējumu dēļ. Lai arī dzīvnieks atšķiras no citiem trušiem, tieši neparastā izskata dēļ viņš kļuvis par jaunāko interneta zvaigzni.

Saimniece Kasandra Hola trusi dēvē par Biglsvorta kungu. Dzīvniekam sociālajā vietnē «Instagram» izveidots speciāls profils, kurā saimniece regulāri publicē truša fotogrāfijas. Biglsvorta ikdienas gaitām seko vairāk nekā 10 tūkstoši interesentu.

Hola atklājusi, ka nolēmusi uzņemties rūpes par dzīvnieku pēc tam, kad uzzinājusi, ka audzētavā trusi bija plānots iemidzināt neparastā izskata dēļ.

«Man liekas, ka cilvēkiem patīk tas, ka Bilgsvorta kungs ir tik unikāls. Neviens nav redzējis trusi bez matiem,» uzskata dzīvnieka saimniece Kasandra.

Lai arī ir daudzi interneta lietotāji, kas trusi publiski sauc par neglītu un nepriecājas par dzīvnieku, Kasandra negatīvajiem komentāriem cenšas nepievērst uzmanību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu