100 veidi, kā nodedzināt 100 kalorijas (Spēle lasītājiem)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mīļās lasītājas! Lasot internetā par sievietes veselību, «Apollo» uzgāja interesantus padomus, kuros tiek piedāvāti 100 veidi, kā nodedzināt 100 kalorijas.

Kā zināms, aktīva smadzeņu darbība arī palīdz nodedzināt liekās kalorijas, tāpēc piedāvājam to izdarīt arī jums. Proti, nedaudz pārbaudīt savas angļu valodas zināšanas un, kas zina, varbūt arī nopelnīt kādu pārsteiguma balvu no «Apollo»!

100 padomus par kaloriju sadedzināšanu

Balvu — jauku krūzīti no «Apollo» — saņems tā lasītāja vai lasītājs, kurš pirmais publicēs 100. padomu. Tomēr, lai tiktu pie 100. padoma, jāiztulko visi iepriekšējie! Nē, nē, nerauciet pieri! Jums vienam nav jātulko visi «womenshealthmag.com» piedāvātie varianti. «Apollo» sāks ar pirmajiem 10, tālākos — pa vienam rakstiet komentāros, katram padomam atstājot tā oriģinālo numuru. Piemēram, ja jūs redzat, ka kāds komentētājs jau ir publicējis 23. padomu, droši ķerieties pie divdesmit ceturtā. Ja pamanāt, ka starp 37. un 39. padomu trūkst 38., droši šo «kļūdu» labojiet! Starp citu, padomus drīkst pielāgot Latvijas apstākļiem :)

Nu tad, sākam?

100 veidi, kā nodedzināt 100 kalorijas

1. 765 reizes uzklājiet higiēnas lūpukrāsu.2. Atcerieties saldos astoņdesmitos! Dziediet līdzi Džordža Maikla dziesmai «Faith» 15 reižu.3. Skatieties seriālu «Arrested Development» (vai citu smieklīgu filmu). 10 minūtes smieklu var dzēst 40 kalorijas.4. Noskatieties kādu dokumentālo filmu par patiesiem, traģiskiem notikumiem.5. Skatoties filmu, stāviet kājās. Tā jūs diennaktī nodedzināsiet par 350 kalorijām vairāk.6. Aizmirsti par tālvadības pulti! Piecelies no krēsla 33 reizes, lai pārslēgtu TV kanālus.7. 68 minūtes «sērfojiet» pa TV kanāliem ar pulti.8. Sērfojiet 34 minūtes.9. Lidiniet pūķi 20 minūtes.10. 13 minūtes spēlējiet pludmales volejbolu.

Tālāk jūs komentāros! :)

atradīsiet te

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu