Ceturtdienas horoskops: 26. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 26. aprīlim.

AUNS Gribēsi būt pēc iespējas neatkarīgāks savās profesionālajās gaitās. Tev nenoliedzami būs savi uzskati, tāpēc diez vai pakļausies apkārtējo viedoklim. Parūpējies, lai tava rīcība nekļūst pārlieku asa.

VĒRSIS Tev padosies lietas, kuras prasa rūpīgu, skrupulozu pieeju. Vari pārskatīt uzņēmuma dokumentāciju, risināt ar tieslietām saistīto. Kāds Vērsis var saņemt ļoti vilinošu piedāvājumu no ārzemju partneriem.

DVĪŅI Neliels stress šobrīd tev, tici vai ne, bet nāks par labu, jo tas palīdzēs ātrāk sakoncentrēties. Var rasties negaidīta iespēja ceļot vai apgūt ļoti interesantas un vienlīdz noderīgas zināšanas.

VĒZIS Kolēģi vai padotie nebeigs tevi pārsteigt ar savu savdabīgo dzīves redzējumu. Uztver visu notiekošo kā likteņa pirkstu. Noteikti neizgāz īgnumu pār līdzcilvēkiem.

LAUVA Nav izslēgts, pieņemsi zīmīgu lēmumu, kurš viesīs krasas pārmaiņas tavā ikdienā. Noteikti ļauj ienākt savā dzīvē dažāda veida novitātēm, arī pats noskaņojies uz progresīvākas nots.

JAUNAVA Kāda Jaunava vēlēsies aktīvi ķerties klāt pie kolēģu pāraudzināšanas. Tomēr tas ir pēdējais, ko zvaigznes tev iesaka darīt. Daudz pareizāk būtu – mēģināt izprast, pielāgoties cilvēkiem.

SVARI Iespējams, tevi gaida jauni pienākumi, kuru veikšanai būs nepieciešama papildu enerģija un laiks. Liela nozīme panākumos būs labai saskaņai ar līdzgaitniekiem. Esi piesardzīgāks pie auto stūres.

SKORPIONS Gribēsi it visā ieviest savu kārtību. Der apzināties, ka skaļiem pasākumiem vai attiecību skaidrošanai šī diena nu nepavisam nav piemērota. Panākumus gūs tie Skorpioni, kuri pratīs pielāgoties.

STRĒLNIEKS Tu spēsi koncentrēties tām lietām, kuras tevi patiesi interesē, pārējais slīdēs tev garām, nu gluži kā garlaicīga filma. Diena zīmīga radošo profesiju pārstāvjiem, it īpaši mūziķiem.

MEŽĀZIS Vari iesaistīties visu veidu labdarības pasākumos. Nevērtē lietas un apkārt notiekošo pēc personīgā labuma, vairāk domā par citiem, garīgām vērtībām. Saskarsmē ar atvasītēm iespējami strīdi.

ŪDENSVĪRS Iejūtīgums un sapratne ievērojami palīdzēs veidot labas attiecības ar kolēģiem. Mīļotais cilvēks var būt nedaudz saskumis par tavu pārmērīgo aizņemtību ar darba lietām. Centies laboties!

ZIVIS Nepukojies par sīkumiem, centies noskaņot sevi pozitīvāk, pat ja šķiet, ka viss apkārt ir drūmos toņos. Varbūt vakarpusē dodies uz kādu teātra izrādi vai paviesojies pie draugiem, tas noteikti uzlabos tavu omu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu