Sestdienas horoskops: 19. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops sestdienai, 19. maijam.

AUNS Varēsi ne par ko neuztraukties, mierīgi baudīt brīvdienu tuvinieku lokā. Ja sajūties gana enerģisks, droši vari pievērsties sportiskām aktivitātēm, mājas uzkopšanas, dārza darbiem.

VĒRSIS Ir pienācis īstais laiks padomāt par sevi, atrast kādu nodarbi, kura sagādā patiesu prieku, un no sirds ļauties tai! Attiecībās ar mīļoto būsi draudzīgs un koķets, pratīsi manāmi uzlabot omu otrajai pusītei.

DVĪŅI Piemērota diena saviesīgiem pasākumiem. Jo raibākā cilvēku kompānijā atradīsies, jo jautrāk tev klāsies. Tu iedvesmosies no apkārtējo viedokļiem, gūsi jaunas idejas savai tālākai attīstībai.

VĒZIS Aizgājušo darba dienu smagums gulsies uz taviem pleciem kā smags slogs. Dienas pirmo pusi ieteicams pavadīt nesteidzīgās, relaksējošās noskaņās. Pēcpusdienā apmeklē kādu ģimenes pasākumu.

LAUVA Kāds radinieks negribot var izjaukt tavus brīvdienu plānus. Tomēr tu būsi ļoti diplomātisks un savaldīgs, pratīsi veikli sabalansēt savas un tuvinieku vēlmes. Sevi iepriecināsi ar kādu pirkumu.

JAUNAVA Brīžiem vēlēsieties nolīst kādā klusā stūrī, bet jau nākamajā centīsies par katru cenu pievērst pēc sev sabiedrības uzmanību. Draugu mudināta, kāda Jaunava var iesaistīties trakulīgā avantūrā.

SVARI Jautra sabiedrība, atmiņā paliekoši notikumi būs tieši tas, kas tev nepieciešams pilnai laimei. Uzturoties mazpazīstamu cilvēku sabiedrībā, neaizraujies ar divdomīgiem jokiem, jo tos varēs viegli pārprast.

SKORPIONS Ja kaut ko ieņemsi prātā, tad neviens nespēs tevi no tā atturēt. Nespītē savai veselībai un sirdsmieram, neuzņemies vairāk pienākumu, kā patiesībā spēj šobrīd paveikt. Esi piesardzīgāks tēriņos.

STRĒLNIEKS Daba, sportiskas aktivitātes tā vien vilinās tevi. Iespējams, iedrošināsi arī pārējos ģimenes locekļus pievērsties, kam līdzīgam. Kāds Strēlnieks nolems kardināli mainīt sava mitekļa interjeru.

MEŽĀZIS Estētisko baudu cienītājiem radīsies lieliskas iespējas piedalīties kādā krāšņā mākslas pasākumā. Savukārt pasīvākie Mežāži vislabprātāk atpūtīsies mājas omulīgajās noskaņās.

ŪDENSVĪRS Gribēsi nedaudz vairāk, kā šā brīža situācija ļauj īstenot. Turpretim mīļotajam cilvēkam būs lieliskas idejas, kā jautri pavadīt brīvdienu, neiztērējot kaudzi naudas, tāpēc ieklausies viņā!

ZIVIS Tevī var mosties neapdomīgums, pārsteidzība, tādēļ, pirms ko pasāc, padomā labi, vai patiesi ir vērts riskēt ar savu sirdsmieru. Esi apdomīgāks pie stūres, rūpīgāk ievēro atļauto braukšanas ātrumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu