Pirmdienas horoskops: 21. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 21. maijam.

AUNS Šodien esi piesardzīgāks, veicot atbildīgus pienākumus. Nav izslēgts, tavā uzvedībā iezagsies neliela steiga vai paviršība. Ja skaidri apzinies, ka nespēsi paveikt kādu darbu, laikus no tā atsakies.

VĒRSIS Gūsi patiesi vērtīgas atziņas, kuras palīdzēs tev daudz sekmīgāk turpināt dzīves ceļu. Daži Vērša zīmes pārstāvji apsvērs iespēju pilnveidot savu zināšanu krājumu vai profesionālās iemaņas.

DVĪŅI Nedusmojies par līdzcilvēku muļķīgajām izdarībām un proti pasmieties par ikdienišķām neveiksmēm. Dienas pirmajā pusē vari kārtot darīšanas valsts iestādēs, pievērsties tieslietu jautājumiem.

VĒZIS Labāk padosies vienkārši un labi zināmi darbi. Tie Vēži, kuri pratīs saskatīt un izmantot likteņa piespēlētās iespējas, spēs uzlabot savu materiālo stāvokli, uzspodrināt profesionālo reputāciju.

LAUVA Labvēlīga diena jaunu projektu, reklāmas kampaņu sākšanai. Tu nebaidīsies uzņemties atbildību, būsi godīgs un tiešs saskarsmē ar līdzgaitniekiem. Nav izslēgts, iekarosi kāda simpātijas.

JAUNAVA Diemžēl pastāv iespēja, ka tuvs kolēģis vai radinieks ar savu rīcību sagādās tev vilšanos. Šodien labāk strādāt vienatnē, atturēties no lēmumu pieņemšanas, esot emocionālā uzbudinājuma stāvoklī.

SVARI Piesargies kādus jautājumus, privātās nianses apspriest mazpazīstamu cilvēku sabiedrībā. Šodien labāk sastrādāties ar esošajiem sadarbības partneriem, nemeklēt jaunus lietišķos kontaktus.

SKORPIONS Centies atturēties no visu veidu riskantām avantūrām, finansiālām afērām. Jūtamāko labumu dos labi pārdomātas, uz ilgtermiņa ieguvumu balstītas lietas. Dienas otrajā pusē aktualizēsies ģimenes lietas.

STRĒLNIEKS Tu lieliski sapratīsies ar apkārtējiem, būsi smaidīgs un draudzīgs. Var rasties iespējas veidot jaunu biznesu kopā ar kādu no esošajiem kolēģiem. Šodien iesāktais var izrādīties patiesi veiksmīgs.

MEŽĀZIS Uzdrošinies īstenot savas patiesās vēlmes, neapspied sevi. Atbilstošs brīdis, lai risinātu attiecību jautājumus, izrunātu sasāpējušās tēmas, lūgtu kādam piedošanu. Vakarpusē tieksies pēc vientulības.

ŪDENSVĪRS Tu šodien vari ātri uzvilkties, pat par maznozīmīgiem sīkumiem. Nav ieteicamas svarīgas pārrunas, jo īpaši dienas pirmajā pusē. Labāk velti laiku individuālam darbam, saimnieciskām aktivitātēm.

ZIVIS Pirms izteikt kādu apgalvojumu, pārliecinies, ka esi pareizi izpratis situāciju, ieguvis korektu informāciju. Ja vieglprātīgi mētāsies ar savu viedokli, ātri vien sabojāsi iespaidu par sevi. Ieklausies mīļotā padomos!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu