Pirmdienas horoskops: 16. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 16. jūlijam.

AUNS Zvaigznes iesaka nedaudz piebremzēt tev raksturīgo karstasinīgumu un valdonību. Saskarsmē ar apkārtējiem daudz vairāk panāksi ar diplomātijas un izsvērtas argumentācijas palīdzību.

VĒRSIS Tu it visam pratīsi pieiet ļoti racionāli, saspringtās situācijās nezaudēsi galvu, rīkosies metodiski, tādējādi tiksi galā ar visu, kas vien radīsies tavā ceļā uz mērķi. Dienas izskaņu velti mīļotajam cilvēkam.

DVĪŅI Var izpausties vēlme piedzīvot ko satraucošu, nebijušu. Kāds Dvīnis apsvērs iespējas mainīt nodarbošanos, cits vēlēsies sākt jaunas attiecības. Lai neradītu liekas problēmas, esi piezemētāks, apdomīgāks!

VĒZIS Šodien nav izslēgtas jūtamas garastāvokļa maiņas, kuras var būt par cēloni konfliktsituācijām ar mīļoto. Atgūt iekšējo līdzsvaru, veicināt harmoniju palīdzēs dažāda veida garīgās prakses, meditācija.

LAUVA Būsi komunikabls, dzīvespriecīgs, ātri atradīsi līdzīgi domājošus cilvēkus, ar kuriem kopā spēsi ģenerēt jaunas idejas. Naudas lietas vēlamāk kārtot pēcpusdienā, savukārt rīta cēlienu velti ikdienas darbiem.

JAUNAVA Šī tev, visticamāk, izvērtīsies par ražīgu, ienesīgu dienu. Taču nevajadzētu aizrauties ar pārlieku prātuļošanu, proti, necenties meklēt risinājumus problēmām, kuras vēl nemaz nav pienākušas.

SVARI Darba nedēļas sākums no tevis prasīs daudz spēka. Problēmas darba vidē var sagādāt, kāds jaunpienācējs, kura apmācībai būs jāvelta vai visa diena. Vakarā vēlēsies vien tik daudz, kā ieiet dušā un iekrist gultā.

SKORPIONS Var nākties aizstāvēt savu profesionālo reputāciju. Galvenais neaizsvilties, izdzirdot baumas vai nepatiesību par sevi. Nelabvēļiem nebūs pietiekošas argumentācijas, lai nomelnotu tevi.

STRĒLNIEKS Tavs iespaids par kādu šķietami nesimpātisku personu var kardināli mainīties pēc sarunas ar viņu. Šodien spēsi gūt vērtīgas atziņas, uzklausot diametrāli pretēju cilvēku viedokli.

MEŽĀZIS Veiksme vairāk smaidīs tiem, kuri nodarbojas ar apsaimniekošanu, nekustamo īpašumu tirdzniecību un mārketingu. Tev padosies lietišķo kontaktu veidošana, jaunu partneru piesaiste.

ŪDENSVĪRS Ļoti svarīgi būs noķert īsto momentu un rīkoties. Nenokar galvu, ja plānotais neizdodas ar pirmo reizi, noteikti centies būt uzstājīgāks, neatlaidīgāks! Mīļotais cilvēks pratīs uzmundrināt.

ZIVIS Piemērots brīdis ikdienišķu pienākumu veikšanai, taču vēlams atturēties no grandiozu projektu sākšanas, svarīgu līgumu parakstīšanas. Šodien labāk sapratīsies ar vecāka gadu gājuma kolēģiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu