Bijušā saimnieka nežēlīgi saspārdītais kucēns meklē mājas (17)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sunītis, pret kuru nežēlīgi izturējās paša saimnieks, patlaban uz novērošanas laiku ārstējas klīnikā. Tās darbinieki meklē iespēju suņukam atrast pagaidu mājas - kamēr pret nežēlīgo bijušo īpašnieku tiks ierosināta lieta.

Kucēns ir septiņus mēnešus vecs, augumā liels - mazliet virs ceļiem, bet noteikti vēl paaugsies.

Raksturā sunītis ir ļoti mīlīgs, visus grib sabučot, nelec virsū, saprot, ka iekštelpās nedrīkst nokārtoties. Klīnikas darbinieki cer, ka atsauksies kāds labs cilvēks vai ģimene, kas varēs mazo uz kādu laiku paņemt pie sevis, jo sunītim nepieciešama uzmanība un mīlestība.

TVNET jau ziņoja par šausminošu gadījumu, kad vakar kāds vīrietis alkohola reibumā saspārdīja savu kucēnu. Par laimi, kaimiņi dzirdēja notiekošo un izsauca policiju.

Šī vardarbība notikusi naktī. Kucēns tā kauca un raudāja, ka kaimiņi nav spējuši gulēt. Notikuma vietā policija sastādīja aktu un atrasta arī vainīgā persona, kaut gan vīrietis mēģina izlocīties, ka neesot liecinieku, kas redzējuši šo cietsirdību. Atklāt notikušo palīdzēja tas, ka kaimiņi visu dzirdēja, un policijā tiks iesniegts izraksts no veterinārās klīnikas par kucēna veselības stāvokli.

Kucēnu naktī ieveda klīnikā, kas atrodas Candera ielā. Tur konstatēts, ka mazajai radībiņai izsists ilknis, ir galvas kontūzija un kucēns vēmis asinis. Klīnikas darbinieki cer, ka mazais izdzīvos.

Dzīvnieku SOS apņemas samaksāt visus medicīniskos izdevumus. Bet, tā kā veterinārā aprūpe ir ļoti dārga un palīdzība ir vajadzīga daudziem četrkājainajiem, biedrība lūdz atsaukties kādu labdari, kurš varētu palīdzēt un ziedot naudiņu:

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "DzīvniekuSOS" Juridiskā adrese - Volgundes iela 6/8, Rīga, LV-1046 Reģ.nr. 40008105469 AS Hansabanka LV77HABA0551014358802

Biedrība atgādina, ka tai ir sabiedriskā labuma statuss, tāpēc, iesniedzot kārtējo Gada ienākuma deklarāciju, uzrādot ziedoto summu, daļu ziedotās naudiņas valsts atskaita atpakaļ.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu