Popprincese Britnija pieņem paparaci palīdzību

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Arī pasaules zvaigznēm, neraugoties uz milzīgo bagātību, reizēm nepieciešama neliela palīdzība, un dažkārt tā tiek saņemta no cilvēkiem, no kuriem vismazāk gaidīts.

«Atvaļinātajai» popdīvai Britnijai Spīrsai kopā ar brāli Braienu, superātrajā «Ferrari» markas spēkratā traucoties pa Kalifornijas šoseju, gadījās kļūme — ekskluzīvais auto pārstāja darboties. Abiem nelaimes putniem izlīdzēja neviens cits kā dažu slavenu cilvēku nīstais paparaci.

Britnija, par kuru pēdējā laikā vairāk dzirdams dīvaino attiecību ar vīru Kevinu Federlainu dēļ, un viņas līdzbraucējs pašu spēkiem nespēja nostumt glauno autiņu no ceļa braucamās daļas. Un fotogrāfs neatteica palīdzību — palīdzēja nostumt to šosejas malā, lai netraucētu kustību citiem satiksmes dalībniekiem.

Turklāt vēl paparaci Britniju izklaidēja, līdz ieradās ceļu policijas patruļa. Pēc tam Spīrsa un Braiens iesēdās likuma kalpu automašīnas aizmugurējā sēdeklī un devās mājup.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu