Tīmeklī pavīd Volvo XC40 pakaļpuse

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Volvo klāstā 2018.gadā tiks iekļauts trešais krosovers - XC40. Tas pārstāvēs šobrīd ārkārtīgi populāro mazo krosoveru klasi un, Volvo vārdiem sakot, patērētājiem sniegs iespēju izvēlēties ko patiesi jauneklīgu, jautru un pilsētvidei īpaši piemērotu, kas ļaus izcelties uz pārējo fona.

Labākais piemērs, kas līdz šim deva priekšstatu par to, kāds būs sērijveida XC40, līdz šim bija 2016.gada pavasarī prezentētais konceptauto Volvo 40.1 - neliela izmēra krosovers ar zīmolam raksturīgajiem dizaina elementiem, tai skaitā Tora veseriem priekšējo lukturu blokos.

Tagad kādam vērīgam tīmekļa lietotājam ir izdevies notvert attēlu, kurā it kā esot redzama XC40 aizmugurējā daļa profila skatā. Attēls uz brīdi parādījies Volvo Vācijas pārstāvniecības interneta vietnē un tad tikpat strauji no turienes pazudis. Acīmredzot foto ievietošana bijusi kļūda, ko interneta lapas uzturētāji centušies iespējami ātri labot, taču tas nav izdevies un attēls nonācis Instagram kontā Volvo.lov.

Paredzams, ka XC40 modeļu klāstā tiks iekļauts 2018.gadā, lai gan iepriekš bija runa par 2017.gadu. Mazais krosovers, kas hierarhijā ieņems vietu zem XC90 un XC60, konstruēts uz Volvo jaunās moduļveida platformas CMA un tiks ražots Beļģijā. Pastāv arī iespēja, ka automobili izlaidīs Ķīnā.

Kādi spēka agregāti būs pieejami XC40, pagaidām vēl nevar prognozēt, taču konceptuālais 40.1 bija apgādāts ar hibrīddzinēju, kurā ietilpst 3 cilindru turbo motors, un 7 pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu.

Jau ziņojām, ka Volvo ir apņēmušies no 2019.gada piedāvāt tikai auto, kam bez iekšdedzes dzinēja ir arī elektromotors. Tātad 40.1 jaudas agregāta koncepcija pilnībā atbilst šim nodomam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu