Peugeot autocentrs Amserv Krasta iegūst divus nozīmīgus titulus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Peugeot

Autocentrs Amserv Krasta, kas apkalpo Peugeot markas automašīnas, atzīts par labāko pilnvaroto Peugeot pārstāvniecību un labāko Peugeot autorizēto servisu Latvijā 2016. gadā. 2016. gadā Amserv Krasta pārdeva 314 Peugeot zīmola vieglos un komercauto, kas ir par 35% vairāk nekā 2015. gadā.

Abas nominācijas autocentram Amserv Krasta piešķīra Peugeot importētājs Baltijas valstīs - kompānija KW Bruun Baltic šī gada 18. janvārī Tallinā notikušajā Baltijas valstu Peugeot pārstāvniecību konferencē. Augstais novērtējums piešķirts, pateicoties Amserv Krasta autosalona un servisa darbiniekiem, investīcijām jaunās tehnoloģijās un arvien uzlabotai klientu apkalpošanai. Jāatzīmē, ka

labākā Peugeot autorizētā servisa titulu Amserv Krasta jau iegūst trešo gadu pēc kārtas.

Autoražotājs Peugeot katru gadu nāk klajā ar jauniem auto modeļiem vai to uzlabojumiem. Šobrīd uzmanības centrā ir jaunais Peugeot 3008 krosovers un minivens Traveller, bet šovasar tiem pievienosies arī lielākās klases SUV Peugeot 5008. Patlaban Amserv Krasta autosalonā ir pārstāvēts plašs Peugeot jaunāko automobiļu klāsts - izvēlei pieejami 12 atšķirīgi modeļi.

Savukārt Amserv Krasta serviss piedāvā

plaša profila pakalpojumus jebkura vecuma Peugeot automašīnām, sākot no vienkāršām tehniskām manipulācijām līdz sarežģītiem remontdarbiem,

kam nepieciešamas modernas diagnostikas iekārtas un citas tehnoloģijas, kas nav pieejamas nelielos autoservisos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu