Porsche Cayenne S Diesel uzstāda smaguma vilkšanas rekordu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Porsche Cayenne S Diesel tehniskajos datos rakstīts, ka auto var un drīkst vilkt līdz pat 3500 kilogramus smagu piekabi, ja tā ir apgādāta ar bremzēm. Patiesībā izrādās, ka Porsche bestsellers pavilkt var daudz, daudz vairāk, ja vien netiek izpildīti augstāk minētie nosacījumi.

Porsche Cayenne S Diesel nupat ir nopelnījis vietu Ginesa rekordu grāmatā kā auto, kurš spējis pavilkt vissmagāko lidmašīnu.

Joki mazi, jo runa ir par salonā nopērkamu standarta automobili, kurš pavilcis Air France piederošu 285 tonnas smagu Airbus A380.

Lai gūtu priekšstatu, kāds ir sasniegums, - iepriekšējais rekords bija 170 tonnas smaga lidmašīna, kad Nissan Patrol ar 2,7 litru dīzeļdzinēju pavilka krievu IL 86.

Jāpiebilst, ka Cayenne S dīzeļauto, kurš iekļuva rekordu grāmatā, ne ar ko neatšķīrās no sērijveida mašīnas. Vienīgā modifikācija bija īpašā sakabes iekārta, kas savieno lidmašīnu ar Cayenne piekabes āķi.

Cayenne S Diesel rūpnīcā tiek apgādāts ar 4,2 litru V8 dīzeļdzinēju, kurš attīsta 385 ZS un 850 Nm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu