VW busiņu varētu pārdot pat par 100 tūkstošiem eiro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bonhams izsolē Gudvudas ātruma festivālā (29.jūnijs - 2.jūlijs) Lielbritānijā tiks izsolīts perfekti restaurēts pirmās paaudzes Volkswagen busiņš no 1967.gada.

Daudzu tā laika hipiju un moderno hipsteru sapnis, pēc ekspertu aplēsēm, varētu tikt pārdots pat par 90 tūkstošiem steriliņu mārciņu jeb 102 tūkstošiem eiro.

Summa nav maza, taču arī auto ir ievērības cienīgs. Tas oriģināli atceļojis no Kalifornijas un, lai arī auto bijis bez rūsas pēdām, tas nav bijis braucams, jo nezināmos apstākļos šķīries no motora.

Tomēr, nonācis pie pašreizējā īpašnieka Stīva Kvinna, auto piedzīvojis brīnumainas pārvērtības. Tam ir jauns 2 litru motors ar 100 zirgspēkiem, jauns virsbūves krāsojums un detaļu hromējums, rūpīgi iztapsēts salons, kurā atrodami arī koka elementi, Alpine multimediju sistēma ar DVD atskaņotāju, kā arī interneta pieslēgums.

Kopš apjomīgās restaurācijas pabeigšanas ar zili balto Volkswagen T1 nobraukti tikai 2900 kilometri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu