Sāk rekonstruēt lidostas "Rīga" pievedceļu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien sākta lidostas "Rīga" pievedceļa P133 un ceļa pārvada pār K.Ulmaņa gatvi rekonstrukcija, tāpēc tuvākajās dienās pārvads pār K.Ulmaņa gatvi tiks slēgts.

Latvijas Autoceļu direkcijas mārketinga speciāliste Ieva Niedra informēja, ka transportlīdzekļu kustība tiks organizēta vienā līmenī, nodrošinot pagriezienu uz autoceļu P133 pa atsevišķi ierīkotu joslu.

Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretārs Jānis Vahers informēja, ka satiksmes pārvada remonta laikā, braucot no lidostas Jūrmalas virzienā, jāizmanto apgriešanās vieta K.Ulmaņa gatvē pirms Lielirbes ielas, bet, braucot uz lidostu no pilsētas centra puses, jāizmanto jaunizveidotā apgriešanās vieta K.Ulmaņa gatvē pirms Priedaines ielas.

Satiksmes pārvada remonta laikā K.Ulmaņa gatves posmā no Lielirbes ielas līdz Priedaines ielai abos virzienos atļautais braukšanas ātrums tiek ierobežots līdz 50 kilometriem stundā. Remontdarbu laikā satiksmes pārvada rajonā no trim uz divām tiek samazināts arī braukšanas joslu skaits.

Satiksmes pārvada remonta plānotais laiks ir četri mēneši. Transporta līdzekļu vadītāji tiek aicināti būt uzmanīgiem un ievērot uzstādītās pagaidu ceļa zīmes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu