"Shell" DUS pārbūvi beigs jūlija beigās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Shell" DUS pārbūve atbilstoši "Statoil" noteiktajiem standartiem jau ir gandrīz pilnībā pabeigta un pēdējās DUS tiks pārbūvētas līdz jūlija beigām, informēja SIA "Latvija Statoil" mazumtirdzniecības vadītājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš.

Kā ziņots, pērnā gada nogalē enerģētikas koncerns "Statoil ASA" un "Shell Europe Oil Product" parakstīja līgumu par "Shell" Baltijas valstu DUS tīkla pirkšanu un Latvijā "Shell" DUS tīkls "Statoil" īpašumā pārgāja no 1.aprīļa.

"Shell" DUS tīklā Latvijā kopumā bija 17 uzpildes stacijas un līdz šodienai pārbūve pilnībā pabeigta jau 15 DUS. Ventspils "Shell" DUS tiek pārbūvēta par "1-2-3" automātisko DUS un pārbūve vēl notiek arī Daugavpilī esošajā "Shell" DUS.

Āboltiņš-Āboliņš uzsvēra, ka visās pārbūvētājās uzpildes stacijās ir ne tikai nomainītas identifikācijas zīmes, bet arī uzstādīti jauni piloni ar pilnīgi jaunu degvielas cenu komunikācijas tehnoloģiju: gaismas diožu displejs ir vadāms no distances un automātiski. Uzrakstu spilgtumu regulē īpaša ierīce, kas tumšā laikā pazemina gaismas intensitāti, bet gaišā laikā - to palielina.

Pārbūves procesā bijušās "Shell" DUS tika sakārtota arī degvielas uzpildes staciju pakalpojumu infrastruktūra, uzstādīti jauni sūkņi, gaisa un ūdens skapji, kompresori, putekļu sūcēji.

Līdz ar "Shell" DUS pārbūvi arī Latvijā ienācis jaunais "Statoil" DUS dizains, kas radīts Skandināvijā. Viens no šī dizaina galvenajiem elementiem ir jauna tipa nojume.

Savu izskatu ir manījuši arī degvielas sūkņi - no pelēkās krāsas uz zilu. Sūkņu apakšdaļā atrodas grafiski elementi - baltas, telpiskas svītras, kas rada dinamisma un kustības pilnu vizuālo efektu. Dinamisms ir arī pamats jaunajai dizaina koncepcijai - ātrai klientu apkalpošanai, skaidro Āboltiņš-Āboliņš.

"Statoil" mazumtirdzniecības vadītājs piebilda, ka jaunais DUS dizains pakāpeniski tiks ieviests arī pārējās "Statoil" DUS, tomēr pagaidām nekādu konkrētu termiņu visu DUS pārbūvei vēl nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu