Igaunija atceļ ierobežojumus naftas produktu ievešanai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Igaunijā stājas spēkā grozījumi likumā par alkohola, tabakas un naftas produktu akcīzes nodokļiem, kas atceļ nosacījumu, ka Igaunijā iebraucošie transporta līdzekļi savās degvielas tvertnēs bez nodokļu nomaksas nevar ievest vairāk par 200 litriem degvielas, piektdien rakstīja "Aripaev Online".

Pēc grozījumu stāšanās spēkā ar nodokļiem netiks aplikta visa degviela, kas atrodas transporta līdzekļu degvielas tvertnēs, informēja Igaunijas Muitas pārvalde.

Nosacījums, ka Igaunijā iebraucošie transporta līdzekļi savās degvielas tvertnēs bez nodokļu nomaksas nevar ievest vairāk par 200 litriem degvielas, stājās spēkā 1.aprīlī un radīja kravu pārvadātāju un pasažieru autopārvadājumu uzņēmumu protestus.

Kopš šā laika Igaunijas muitas dienests par papildu degvielu akcīzes nodoklī un pievienotās vērtības nodoklī ir iekasējis 240 000 kronu (10 000 latu).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu