Sākta "Lauva auto" reorganizācija (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Peugeot" automašīnu oficiālais izplatītājs Latvijā AS "Lauva auto" sācis reorganizāciju, informēja uzņēmumā.

Reorganizācijas rezultātā "Peugeot" automašīnu importētājs AS "Lauva auto" tiks apvienots ar automašīnu tirgotāju SIA "Lauva autocentrs", izveidojot uzņēmumu, kas nodarbosies tikai ar automašīnu mazumtirdzniecību, importētāja tiesības Latvijā un Igaunijā atstājot uzņēmumu akcionāram AS "Kommest Auto".

Kā norāda "Kommest Auto" valdes priekšsēdētājs Raido Tonekurgs, apvienošanās mērķis ir attīstīt klientu apkalpošanu un uzlabot "Peugeot" pozīcijas jauno automašīnu tirgū.

"Efektivitātes pieaugums un funkciju optimizācija pēc apvienošanās ļaus mums Latvijā koncentrēties uz klientu apkalpošanu," sacīja Tonekurgs. "No uzņēmuma viedokļa apvienošanās nozīmē importētāja organizācijas lomas pastiprināšanos, kas savukārt nostiprinās mūsu kā partneru pozīcijas pārrunās un ikdienas saziņā ar "Peugeot" koncernu."

Arī citi Baltijas valstu uzņēmumi importētāja funkcijas un tirdzniecību apvienojuši vienā uzņēmumā, norādīja Tonekurgs.

Reorganizācija noslēgsies šā gada pirmajā pusē.

Pērn Latvijā pārdotas 592 jaunas "Peugeot" automašīnas, kas ir par 7,6% mazāk nekā 2006.gadā, kad tika pārdota 641 jauna automašīna, liecina Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociācijas apkopotā statistika.

"Peugeot" pēc pārdoto jauno automašīnu skaita pērn bija 20. populārākā automašīnu marka Latvijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu