Bloka Gymkhana caur GoPro kameras aci (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Amerikāņu šovmens Kens Bloks ir pazīstams ar saviem samērā pārgalvīgajiem, drosmīgajiem un katrā ziņā efektīgajiem autobraukšanas trikiem.

Pirms kāda laika interneta vietnē YouTube nonāca nu jau sestais speciāli veidotais šova video Gymkhana, un tas šobrīd ir savācis jau nepilnus 17 miljonus skatījumu.

Kena Bloka veikumam ir pakaļdarinātāji, kas Gymkhana braukšanu veic ar radiovadāmiem auto, parodētāji, kā, piemēram, Kens Kaste, kurš driftēšanai izmanto motorizētus ratiņus, bet viņu noteikti nebūtu tik daudz, ja oriģinālie Gymkhana video tiktu filmēti tradicionālā veidā.

Lielu artavu Bloka braucienu atraktivitātē iegulda it visur un dažādos veidos stiprināmās GoPro kameras, un tām tagad veltīta atsevišķa Gymkhana 6 versija ar kadriem, kas filmēti no Bloka mašīnas drošības karkasa caurules, Bloka ķiveres, aizsargbarjeras, ceļamkrāna strēles, miniatūra helikoptera un citām neiedomājamām vietām, kur vien var uzmontēt GoPro kameru.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu