Armor All izlaiž mitrās salvetes auto virsbūves tīrīšanai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties pavasarim, auto kopšanas līdzekļu ražotājs Armor All nācis klajā ar Expess Wash & Wax salvetēm auto ārpuses sakopšanai.

Līdz šim mitrās jeb piesūcinātās salvetes autokosmētikā tika izmantotas interjera detaļu vai stiklu tīrīšanai, automašīnas virsbūves mazgāšanu atvēlot autošampūniem un vaskiem. Tomēr pat tie auto īpašnieki, kas lāgiem atlicina laiku sava spēkrata mazgāšanai, kļūst arvien nevaļīgāki. Armor All Express Wash & Wax Wipes ir ātrs risinājums automašīnas tīrīšanai bez ūdens.

Lielās un iepriekš samitrinātās salvetes piešķir autovadītājam brīvu izvēli, kad un kur tīrīt savu automašīnu. Tās ir piemērotas atsevišķu netīru vietu vai viegli netīras visas automašīnas tīrīšanai. Ja auto nav mazgāts ilgāku laiku, un braucis pa putekļainiem vai dubļainiem ceļiem, tad ātrā metode ar jaunajām salvetēm tomēr aizvietojama ar kārtīgu mazgāšanu. Citādi ne pārāk netīras automašīnas notīrīšana ar Armor All Express Wash & Wax Wipes aizņem ne vairāk par 10 minūtēm.

Ar vienu 12 salvešu iepakojumu iespējams notīrīt līdz četrām automašīnām.

Lai neskrāpētu krāsu

Sauso virsbūves tīrīšanu neiesaka veikt krāsojuma sabojāšanas riska dēļ, taču Armor All salvešu ražošanā izmantotā Safe lift technology nodrošina abrazīvo netīrumu pacelšanu un ieslēgšanu salvetē, tāpēc tās auto krāsu neskrāpē. Bez tam Armor All Express Wash & Wax Wipes satur silikona tehnoloģiju, kas nodrošina īstam vaskojumam līdzīgu, mirdzošu un spožu pārklājumu. Veiksmīgam salvešu pielietojumam nepieciešams ievērot lietošanas instrukciju: lietojiet tās uz vēsas, sausas virsbūves, salvetei kļūstot netīrai, pārlocīt vai apgriezt to uz tīro pusi. Lai nesaskrāpētu krāsu, netīrumi jānoslauka ar garām, nepārtrauktām taisnvirziena kustībām. Uz automašīnas stikliem un tumšas krāsas virsbūvēm uzpulēšana pēc tīrīšanas ar tīru mikrošķiedras drānu sniegs spožāku mirdzumu. Drošības labad Armor All neiesaka izmantot Express Wash & Wax salvetes bremžu uzliku nosēdumu tīrīšanai no riteņu diskiem – tam paredzēti citi autokosmētikas produkti.

Vairāk informācijas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu