Ar birstīti korķī

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Autokosmētika ar korķī integrētu birsti ir sevišķi piemērota salona mīksto virsmu tīrīšanai.

Visbiežāk šāds papildelements tiek pievienots līdzekļiem, kas putu veidā iepildīti aerosolā. Birstīte paredzēta ne tikai putu ātrai un efektīvai iestrādāšanai, bet arī netīrumu izcelšanai no auduma, kad līdzeklis ir iedarbojies. Pareizi rīkojoties – un tas pārsvarā nozīmē vien vienmērīgas apļveida kustības, tīrītājs ne vien iztīrīs traipu, bet arī neradīs jaunu – proti, apstrādātā vieta pēc pilnīgas izžūšanas neatšķirsies no pārējās apdares.

Paklājiem un citiem

Tā kā vasarā automašīnas bieži aprīkotas ar auduma paklājiņiem, kas ir izskatīgāki par gumijas analogiem un nebojā apavus, tos teorētiski var iztīrīt ar jebkuru auduma tīrīšanas līdzekli. Tomēr paklājiem (carpet) īpaši paredzētie produktu izceļas ar spēcīgākām tīrīšanas spējām, jo paredzēti ne tik redzamām un izturīgākām virsmām nekā sēdekļi vai durvju apšuvums. Turtle Wax PowerOut paklāju tīrītājs satur ar skābekli bagātinātus tīrošos «aģentus» jeb aktīvās vielas, kādas parasti izmanto profesionālajos tīrīšanas līdzekļos. Tā pašas sērijas PowerOut auduma virsmu tīrītājs ir saudzīgāks un paredzēts dziļai kafijas, sulas, tauku, eļļas un dubļu traipu tīrīšanai , turklāt pēc izžūšanas piešķir sēdekļiem svaigāku izskatu.

Āda prasa uzmanību

Automašīnu salonu ar ādas apdari, sevišķi, ja tā ir gaiša, prasa īpaši rūpību un augstas kvalitātes tīrīšanas līdzekļus. Šeit svarīgi, lai līdzeklis ne tikai notīrītu virsmu, bet arī darbotos kā kondicionieris, tātad atjaunotu un saglabātu ādas virsmas tekstūru. Tas attiecas kā uz dabīgās ādas, tā ādas imitācijas sēdekļiem, kurus mūsdienās vairs nevar atšķirt no īstiem. Pašrocīgi apstrādājot ādas salonus, jārīkojas sevišķi uzmanīgi. Process var būt garāks nekā darbojoties ar tekstila salonu, taču rezultāts noteikti ir tā vērts. Ādas salonu tīrīšanas līdzekļi no Turtle Wax PowerOut sēriijas parasti ir dārgāki par audumam paredzētajiem analogiem, jo satur īpašus komponentus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu