Fiat izlaidīs minivenu uz modeļa 500 bāzes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIAT

Multipla vietu Fiat modeļu klāstā ieņems jauns auto – supermini mašīnītes 500 praktiskā MPV versija ar lielākiem gabarītiem un durvju skaitu.

Dēvēts par L-Zero, kas, visticamāk, nav automobiļa galīgais nosaukums, jaunais modelis jau ir manīts praktiskajos izmēģinājumos. Tā ārieni rūpīgi slēpj biezs maskējuma slānis, taču dizaina līdzības ar modeli 500 ir labi redzamas, īpaši jau strupās priekšējās daļas dizainā, kurā aizvien noteicošās ir apaļās acis.

Kā norāda britu AutoExpress, auto virsbūves forma lielā mērā atgādina Fiat Panda, lai iespējami daudz vietas būtu gan salonā, gan arī bagāžniekā.

Mazais minivens, kas konstruēts uz modificētas Panda platformas, būs pieejams kā ar piecām, tā arī ar septiņām sēdvietām. Standarta izpildījumā automobilis, starp kura nosaukuma opcijām ir 500+ un Multipla, būs ar priekšējo riteņu piedziņu, taču tiks piedāvāta arī 4x4 versija.

Starp pieejamajiem motoriem tiek minēti 900 kubikcentimetru turbo motors, 1,3 litru dīzeļdzinējs un 1,4 litru benzīna turbo motors, kuri varēs strādāt pārī ar manuālo vai automātisko pārnesumkārbu.

Pārdošanā jaunais automobilis nonākšot šā gada otrajā pusē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu