Opel izlaidīs jaunu SUV un paaugstinātas caurgājības Astra (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Opel

Opel plāno pēc plānotās paaudžu maiņas paplašināt Astra modeļu saimi, variāciju skaitu papildinot ar paaugstinātas caurgājības universāli, kas konceptuāli būtu līdzīgs Insignia Country Tourer, un Volkswagen Tiguan pielīdzināmu apvidnieku.

Kā zināms, General Motors tuvākajā laikā pārtrauks Chevrolet zīmola automobiļu tirgošanu Eiropā. Tā vietā koncerns koncentrēsies uz Opel pozīciju stiprināšanu un pārdošanas apjoma veicināšanu. To koncerna vadība domā panākt ar vairākiem līdzekļiem. Pirmais būs uzkrītošs dizains, jo vizuālais tēls tomēr ir pirmais, kas potenciālajam klientam krīt acīs, un pēdējie konceptauto, piemēram, Monza demonstrē, ka Opel var būt ļoti pievilcīgi. Un otrs – modeļu klāsta paplašināšana.

Pirmais modelis, ko skars jaunā dizaina ieviešana un modeļu klāsta paplašināšanas plāni līdz 2016.gadam, būs Astra, raksta vācu AutoBild.

Astra modifikāciju skaits kļūs plašāks. Piecu durvju hečbekam, universālim un trīs durvju GTC, kas būšot viens vareni izskatīgs automobilis, piebiedrosies paaugstinātas caurgājības universālis Country Tourer.

Kompaktajai Astra sekos klasi augstāk stāvošais modelis Insignia, kura dizainā paredzēts izspēlēt sportiskāku noti, jo tagad to varot atļauties vairāk nekā pirms dažiem gadiem.

Visbeidzot modeļu klāsts tiks papildināts ar jaunu krosoveru. Uz šādu soli Opel pamudinājuši apvidnieka Antara pieticīgie pārdošanas rādītāji, kamēr tāds auto kā Volkswagen Tiguan tiek tirgots tikpat labi kā karsti, svaigi cepti pīrādziņi. Uz Astra tehnoloģiskās platformas konstruētais krosovers apvienos aktīviem cilvēkiem nepieciešamo funkcionalitāti ar pārdomātu pieejamās telpas izlietojumu. Iespējamais Opel krosovera nosaukums, pēc AutoBild domām, ir Activa.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu