«Gāzi grīdā!» producents netiesāsies ar Džeremiju Klārksonu

LETA/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») producents Oisins Timons policijai sacījis, ka neizvirzīšot apsūdzību pret bijušo pārraides vadītāju Džeremiju Klārksonu.

Disciplinārajā izmeklēšanā noskaidrots, ka Klārksons 20 minūtes lamājis producentu, bet pēc tam sekojusi 30 sekunžu iekaustīšana. Britu mediji ziņo, ka 36 gadus vecajam producentam strīds beidzies ar uztūkušu un asiņojošu lūpu.

Pēc starpgadījuma Timons pats aizbrauca uz slimnīcu, domādams, ka zaudējis darbu.

«Timona kungs informējis policiju, ka negrasās ierosināt lietu,» paziņojis producenta advokāts. «Dažu pagājušo nedēļu notikumi ir bijuši ļoti nepatīkami visiem iesaistītajiem. Notikušais atstājis lielu iespaidu uz Oisinu, viņa ģimeni un draugiem.»

«Timona kungs vienkārši vēlas pēc iespējas ātrāk atgriezties darbā raidorganizācijā BBC,» uzsver advokāts.

Producentu sociālajos tīklos aizskāruši Klārksona fani, kaut arī bijušais raidījuma vadītājs aicinājis to nedarīt. «Kaut nu cilvēki liktu Oisu mierā, jo nekas no tā nav viņa vaina,» ceturtdien žurnālistiem sacīja Klārksons.

BBC disciplinārā izmeklēšana tika sākta pēc paša Klārksona iniciatīvas.

Kā jau ziņots, BBC nepagarinās Klārksona līgumu, kura termiņš beigsies šā mēneša beigās. «Manā skatījumā ir pārkāpta robeža,» norādīja raidorganizācijas ģenerāldirektors Tonijs Hols. «Nevar būt tā, ka vienam rakstīti vieni noteikumi, bet otram pavisam citi, atkarībā no amata, popularitātes vai finansiāliem apsvērumiem.»

Pagājušonedēļ uz BBC biroju ar tanku tika nogādāta petīcija par Klārksona atstāšanu amatā, ko bija parakstījis gandrīz miljons cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu