Aston Martin prezentē DB9 Džeimsa Bonda versiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aston Martin

Jau vairāk nekā pusgadu pasaulē pazīstamākā spiega Džeimsa Bonda darba auto ir Aston Martin. Šā iemesla dēļ, gaidot nākamās bondiādes filmas Spectre iznākšanu uz kino ekrāniem, Aston Martin ir sagatavojuši un ierobežotā skaitā izlaidīs automobili DB9 GT Bond Edition.

Aston Martin DB9 GT Bond Edition bāze ir pavisam nesen izlaistais DB9 GT, kurš papildināts ar rūpīgi atlasītiem apdares materiāliem, dizaina akcentiem un aksesuāriem, kā eksterjerā, tā arī salonā.

Tā, piemēram, Bonda sērijas automobiļiem ir Spectre Silver virsbūves krāsa, no sudraba izgatavotas Aston Martin emblēmas priekšā un aizmugurē, kā arī neuzkrītošas 007 Bond Edition emblēmas. Ar 6 litru V12 motoru apgādātajam auto ir melni īpaša dizaina diski ar 20 collu diametru, no alumīnija izgatavotas ventilācijas restītes motora pārsegā un priekšējos spārnos, kā arī alumīnija radiatora režģis. Priekšējais spoilers un aerodinamiskais difuzors tikmēr ir izgatavoti no oglekļa šķiedras.

Foto: Aston Martin

Aģenta Bonda tematika atrodama arī salonā. Sliekšņus rotā stilizētas plāksnītes ar modeļa nosaukumu, bet uz aizmugurējā sēdekļa starp sēdvietām redzams dekoratīvs revolvera stobra izšuvums. Papildus tam, iedarbinot auto, multimediju sistēmas centrālajā skārienekrānā ir redzama Bond Edition modelim specifiska animācija.

Kā jau minēts, zem DB9 GT motora pārsega atrodas 6 litru motors. Tas pie 6750 apgr./min. maksimāli attīsta 547 zirgspēkus, savukārt maksimālais griezes moments ir 620 Nm. Tie tiek sasniegti pie 5500 apgr./min. Būdams sajūgts ar 6 pakāpju automātisko transmisiju, motors nodrošina paātrinājumu līdz 100 km/h 4,5 sekundēs un 295 km/h maksimālo ātrumu.

Līdztekus unikāliem dizaina akcentiem DB9 GT Bond Edition pircējs saņems arī pāri īpašu aksesuāru - 21 collu augstu ceļojumu koferi un Omega Seamaster Aqua Terra 150m James Bond Limited Edition rokaspulksteni ar Aston Martin siksnu.

Aston Martin DB9 GT Bond Edition paredzēts uzbūvēt vien 150 eksemplāros. Rūpnīcas noteiktā katra auto bāzes cena ir 165 000 sterliņu mārciņu jeb 217 tūkstoši eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu