Vairāk stila modernizētajā Toyota Yaris

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toyota

Frankfurtes auto šovā Toyota cita starpā prezentēja arī modernizētu Yaris, kam tagad pieejams jauns Style aprīkojuma līmenis, jaunas virsbūves krāsas un pilnīgi jauna Bi-Tone (divtoņu) versija.

Yaris pārdošanas apjomi Eiropā pēdējo četru gadu laikā ir aizvien auguši, no aptuveni 144 000 eksemplāriem 2011. gadā līdz sagaidāmiem vairāk nekā 200 000 eksemplāriem 2015. gadā. Par šiem pārdošanas panākumiem var pateikties arī Yaris hibrīda ieviešanai 2012. gadā. Šobrīd pilnā hibrīda modelis veido vairāk nekā 35% no visa Eiropā pārdoto Yaris apjoma, turklāt paredzams, ka tas turpinās augt.

Toyota Safety Sense drošības komplekta ieviešana Yaris modeļu klāstā 2015. gada jūnijā aktīvās un pasīvās drošības ziņā ierindo to pirmajā vietā segmentā. Svaigas vēsmas un vēl lielāku pievilcību Toyota Yaris klāstam piešķirs jauna aprīkojuma līmeņu struktūra, kas visā Eiropā tiks ieviesta 2016. gada janvārī. Tajā tiks piedāvātas izteiksmīgas jaunas krāsas, augstas kvalitātes apdares un stilīgs salona tapsējums visa modeļu klāsta ietvaros. Piedevām jaunais Style aprīkojuma līmenis kļūs pieejams arī hibrīda modeļiem.

Pilnveidotajā Style aprīkojuma līmenī ir jauna, melna šūnu raksta priekšējā reste ar matētiem hroma elementiem un priekšējo miglas lukturu ietvari. Salonā – jauna, pilnīgi melna sēdekļu apdare un jauni, Piano Black interjera ielaidumi.

Dāvājot patiesi elegantu impulsu Yaris klāstam, jaunā Bi-Tone versija apvieno metāliski melnu «ieskaujošu» eksterjera krāsas apstrādi ar ekskluzīvu salona apdaru klāstu.

Uz Style aprīkojuma līmeni balstītā Bi-Tone versija apvieno Pearl White, Platinum Bronze vai Barcelona Red eksterjera krāsas ar metāliski melnu jumta, priekšējo statņu, sānu spoguļu, priekšējo spārnu un dzinēja pārsega priekšmalas apdari.

Bi-Tone salonā tiek piedāvāta izvēle starp trīs krāsu paletēm: pilnīgi melnu, silti pelēku vai maiga toņa pelēku ar melnu griestu tapsējumu, kas pieskaņots jumta apdarei ārpusē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu