Google nosauc populārāko auto zīmolu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ir publiskots populārāko auto zīmolu tops, kas veidots, par pamatu ņemot Google meklētājā ievadītās frāzes un atslēgas vārdus. Kā liecina kompānijas Quickco pētījuma rezultāti, līdere pērn bijusi japāņu kompānija Toyota.

Tiesa gan, tas būs vājš mierinājums, ņemot vērā, ka japāņiem pērn neizdevās nosargāt pasaulē lielākā autoražotāja godu. To atguva «dīzeļgeitas» skandāla nomocītais Volkswagen koncerns.

Lai vai kā, Toyota bijis meklētākais auto zīmols 74 pasaules valstīs, tai skaitā Austrālijā, ASV, Ķīnā, Centrālāfrikas Republikā, Grenlandē un citviet.

Otro vietu tipā ieņem BMW, par kuru informācija visvairāk meklēta tādās valstīs kā Vācija, Polija, Beļģija, Horvātija, Austrija, Norvēģija un Ukraina.

Trešajā vietā savukārt ierindojies dienvidkorejiešu zīmols Hyundai. Par to visbiežāk interesējušies interneta lietotāji Indijā un Krievijā.

Bez šiem trim zīmoliem TOP 10 iekļuva Honda, Volvo, Fiat un Volkswagen.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu