Sagatavots Land Cruiser jubilejas modelis (43)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toyota

Pagājuši seši gadu desmiti kopš pasaules auto tirgū sevi pieteica viens no visu laiku populārākajiem apvidus automobiļiem - Toyota Land Cruiser (LC). Kopš 1951.gada kopumā pārdots vairāk nekā pieci miljoni šo automašīnu un LC ir pamatoti atzīts par sava veida auto ikonu, ko līdz šim nav izdevies pārspēt nevienam citam auto ražotājam. Par godu nozīmīgajai jubilejai Toyota piedāvā īpašu LC 150 jubilejas modeļu sēriju.

LC apvidus automašīnas savu popularitāti ieguva pateicoties veiktspējai bezceļa apstākļos, vadāmībai un stabilitātei uz ceļa, augstajiem komforta un kvalitātes rādītājiem. Baltijas auto tirgū SUV klasē LC saglabā līderpozīcijas jau septiņus gadus, informēja Amserv Motors pārstāve Antra Veļķere.

Par godu 60 gadu jubilejai Toyota piedāvā īpaši aprīkotu LC 150 modeļa sēriju. Šie automobiļi vizuāli atšķirsies ar īpašu simbolu virsbūves aizmugurējā daļā un speciālu logo uz Smart key atslēgas kartes. Uzlabojumi veikti arī LC dīzeļdzinējam - būdams aprīkots ar degvielas cieto daļiņu filtru, 3 litru D-4D dzinēju pilnībā atbilst Euro 5 izmešu standartiem. Viena no uzlabotā D-4D dzinēja priekšrocībām ir klusāka tā darbība un jaudas palielinājums par 17 ZS līdz 190 ZS. Vienlaikus degvielas patēriņš ir samazināts līdz 8.2 litriem uz 100 kilometriem un CO2 izmešu apjoms ir sarucis līdz 213 g/km.

Pilnveidotas arī auto aprīkojuma iespējas - atbilstoši izvēlētajai komplektācijas pakāpei būs pieejams plašāks komforta elementu klāsts. Piemēram, jau bāzes aprīkojumā tiks iekļauti 17“ vieglmetāla diski, miglas lukturi, bezatslēgas piekļuve un iedarbināšana, stabilitātes kontroles sistēma.

LC 150 pasaulē tika pieteikts 2009.gada nogalē un 2010. gada trīs pirmo ceturkšņu laikā Eiropā pārdots vairāk nekā 22 000 eksemplāros. 

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu