Virsbūvju remontētāji nosaukuši augstāk vērtētos apdrošinātājus (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Auto Asociācija, virsbūvju remonta uzņēmumu (VRU) sertifikācijas ietvaros, ir veikusi apdrošināšanas sabiedrību darbības novērtēšanu, aptaujājot autorizēto un neatkarīgo VRU īpašniekus un vadošos darbiniekus, kuru darbs ikdienā ir tieši saistīts ar apdrošināšanas sabiedrībām un kuri nodrošina apdrošināšanas sabiedrību klientu transportlīdzekļu remontu.

Aptaujā tika vērtētas 12 Latvijas apdrošināšanas sabiedrības, kas darbojas OCTA sistēmā. Kā TOP 3 labākās apdrošināšanas akciju sabiedrības no VRU puses, tika atzītas IF P&C Insurance, Gjensidige Baltic un Swedbank Insurance.

«Visbiežāk apdrošināšanas sabiedrības tiek vērtētas no to klientu – polišu pircēju un atlīdzību saņēmēju, puses. Šoreiz aptaujas mērķis bija noskaidrot apdrošināšanas sabiedrību atbildību par savu klientu īpašumu – transportlīdzekļiem, kuri cietuši ceļu satiksmes negadījumos, kā arī, cik lielu nozīmi apdrošinātāji pievērš VRU darbu un izmantoto rezerves daļu kvalitātei, klientiem sniegtajām iespējām izvēlēties VRU, VRU brīvām iespējām patstāvīgi izvēlēties rezerves daļu piegādātājus, jaunu rezerves daļu izmantošanai remontos, remonta darbu veikšanai un detaļu nomaiņai atbilstoši auto ražotāja tehnoloģijām u.c.

Kvalitatīvi un pareizi saremontēts transportlīdzeklis tiešā mērā ietekmē transportlīdzekļa tirgus vērtību nākotnē, nemaz jau nerunājot par satiksmes drošību. Protams, lielākajai daļai sabiedrības polises prēmija vienmēr būs noteicošais faktors apdrošinātāja izvēlē, tomēr ceram, ka aptaujas rezultāti daļai patērētāju liks padomāt pirms izdarīt izvēli, kurai apdrošināšanas sabiedrībai uzticēt sava automobiļa apdrošināšanu», veiktās aptaujas nepieciešamību pamato Auto Asociācijas viceprezidents Ingus Rūtiņš. Aptauja veikta no 1.marta līdz 8.martam un tajā piedalījās 54 jeb aptuveni 35% no kopējā apdrošināšanas sabiedrību aktīvāko sadarbības partneru – virsbūvju remonta uzņēmumu, skaita Latvijā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu