Seminārā sievietēm stāstīs par auto apkopi un remontu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/ScanPix

Šā gada 4. septembrī autocentrs Oranž Garaž organizē bezmaksas semināru sievietēm par auto apkopi un remontu «Zināšanās ir spēks».

Kaut arī 85% no pieņemtiem lēmumiem par preču vai pakalpojumu iegādi, tai skaitā automašīnas iegādi un servisu, pieņem sievietes, daudzas joprojām jūtas nedrošas, apmeklējot auto rezerves daļu veikalus vai auto servisus. Lai vairotu tieši daiļā dzimuma pārstāvju informētību par auto aprūpi, pozitīvais autocentrs Oranž Garaž organizē semināru sievietēm «Zināšanās ir spēks.»

«Automašīna ir viens no lielākajiem un svarīgākajiem pirkumiem, tādēļ būtiski par to pareizi un atbildīgi rūpēties, bet to savukārt var izdarīt tikai zinot, kā,» stāsta idejas autors autocentra Oranž Garaž vadītājs Artūrs Kreišmanis. «Biznesa attiecībās uzticēšanās ir ļoti būtisks faktors un sievietes ir lojālas uzņēmumiem, kas ir lojāli viņām. Tādēļ aicinu šo semināru apmeklēt ikvienu sievieti, kas pārvietojas ar auto.»

Semināra programma:

  • Tehnisko šķidrumu pārbaude (teorija un prakse)
  • Gaisa kondicionieru pareiza lietošana
  • Bremžu drošums (teorija un prakse)
  • Pazīmes, smakas un skaņas, kas var norādīt uz problēmām
  • Profilaktiskie auto apkopes pakalpojumi un kad tie ir nepieciešami

Semināra norisināsies autocentrā «Oranž Garaž», Senču ielā, Rīgā. Semināra norises laiks - 4. septembris, no plkst. 18:00 – 20:00.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu