Motormuzeja Bauskas filiālē atklās izstādi «Motokross cauri laikiem»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Sestdien, 2.maijā, plkst. 13:00 Rīgas Motormuzeja Bauskas filiālē tiks atklāta šā gada pirmā izstāde «Motokross cauri laikiem», TVNET pavēstīja VAS «Ceļu satiksmes drošības direkcija» sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Bērziņa.

Izstāde būs veltīta bijušajām un esošajām Bauskas apkārtnes motokrosa trasēm. Tajā būs jūtama pašu motobraucēju elpa - piedzīvojumi un emocijas no trases līkločiem; tas tādēļ, ka izstāde tapusi ciešā sadarbībā ar bijušajiem azartiskajiem braucējiem un trašu pārzinātājiem.

Motokross caur laikmetiem

Šobrīd daudzas trases, kas kādreiz tika pamatīgi noslogotas, «guļ» pilnīgā aizmirstībā. Bauskas apkārtnes motosporta tā laika vērienību šodienas jaunatne pat nenojauš. Tādēļ nāc un ieklausies tā laika stāstos, cilvēku emocijās un novērtē motobraucēju sasniegumus - uzzini, kādi var būt pārdzīvojumi, lidojot gaisā vai traucoties caur dubļiem!

Izstādē būs aplūkojamas fotogrāfijas, Ingas Pīlādzes un Elvija Mucenieka medaļas un kausi, kā arī motobraucēju piedzīvojumi trasē.

Izstādes atklāšanā piedalīsies motokluba «Bucefals» motociklisti.

Informācija par Bauskas motormuzeju

Darba laiks: katru dienu pulksten 10:00-18:00

Adrese: Bauskas novads, Codes pagasts, «Sarkanmuiža 6» («Via Baltica» pagrieziens uz Mežotni).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu